Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

16.03.2020

ОГОЛОШЕННЯ
про конкурс на заміщення вакантної посади директора 
комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини»

 

Згідно з розпорядженням №39

 

Тернопільська обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини».

           Кваліфікаційні вимоги: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3 років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

         Обмеження щодо кандидатів: відповідно до статті 211 Закону України «Про культуру» на посаду керівника комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому Законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури.

       Згідностаттею 214 Закону України «Про культуру» особи, які беруть участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми;

         Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адресу Тернопільської обласної ради у встановлений законом термін. Особи можуть надавати інші документи, які, на їхню думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність інформації.

На засідання конкурсної комісії кандидатам необхідно підготувати публічну презентацію проєкту програми розвитку комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини».        

Дата початку приймання документів: 16 березня 2020 року

         Дата початку формування конкурсної комісії: 16 березня 2020 року

         Умови та строки проведення конкурсу: за рішенням конкурсної комісії  до участі не допускаються особи, які не відповідають вимогам, зазначеним у статті 211 Закону України «Про культуру». Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення терміну приймання документів.

           Документи приймаються за адресою: м. Тернопіль, вул. М. Грушевського, 8, каб. 647, e-mail:  ovm@reg-adm.gov.te.ua

         Довідки за телефонами (0352) 43-03-99.

 

Зразок заяви кандидата про участь в конкурсі.

Згода на обробку персональних даних.

Інформація про умови праці керівника, відомості про матеріально-технічну базу та фінансову звітність закладу за попередній бюджетний період.

 

         Громадським організаціям відповідного функціонального спрямування до 01 квітня 2020 рокуподати Тернопільській обласній раді лист-пропозицію, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

         До листа додаються заява та анкета, завірені копії статуту громадської організації та витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (для підтвердження відповідного функціонального спрямування). Довідки за телефоном (0352) 43-03-99. Пропозиції будуть розглянуті до 06 квітня         2020 року. Жеребкування буде проведено з 06 до 10 квітня 2020 року за адресою                    м. Тернопіль, вул. М.Грушевського, 8, каб. 532. Відповідальна особа: Кантоніста Людмила Іванівна, телефон (0352) 43-03-99, електронна пошта:  ovm@reg-adm.gov.te.ua

 

Керуючий справами виконавчого апарату
Тернопільської обласної ради                                                           І.Г. БАБІЙЧУК