Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

17.11.2021

 Оголошення
про проведення конкурсу на посаду директора Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради 

1. Найменування і місцезнаходження закладу освіти: Тернопільська спеціальна школа Тернопільської обласної ради; вулиця Лесі Українки, будинок 9 а, місто Тернопіль, 46011.

2. Найменування посади та умови оплати праці: директор Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради. Посадовий оклад встановлюється відповідно до штатного розпису (згідно з вимогами чинного законодавства щодо впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ).

3. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»: керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

Повноваження керівника закладу загальної середньої освіти визначаються законодавством та установчими документами закладу освіти.

Не може обіймати посаду керівника закладу особа, яка:

- є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;

- має судимість за вчинення злочину;

- позбавлена права обіймати відповідну посаду;

- за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення;

- за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією;

- підпадає під заборону, встановлену Законом України «Про очищення влади».

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, місце та термін їх подання: претенденти на посаду директора Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради подають до Тернопільської обласної ради такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі та заяву про надання згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

3) копію паспорта громадянина України;

4) копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

5) документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

6) копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

7) довідку про відсутність судимості;

8) довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

9) мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Визначені документи подаються особисто (або особою, уповноваженою згідно з довіреністю) особі, уповноваженій приймати документи для участі у конкурсі, у визначений в оголошенні строк, що становить 22 календарних дні з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Подання документів здійснюється за адресою: м. Тернопіль, вул. М.Грушевського, 8, каб. 649, телефон 52-34-23, е-mаіl: ovm@reg-adm.gov.te.ua.

Уповноважена особа, яка приймає документи за описомтанадає інформацію про конкурс – Кантоніста Людмила Іванівна, тел. 43-03-99.

4. Конкурсний відбір включає такі етапи:

1) Прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі.

Прийом документів від претендентів здійснюється з 17 листопада 2021 року до 08 грудня 2021 року (щоденно у будні дні: понеділок–четвер – з 08:00 год. до 17:15 год., п`ятниця – з 08:00 год. до 16:00 год.).

2) Перевірка конкурсною комісією поданих документів на відповідність установленим вимогам – до 15 грудня 2021 року.

3) Прийняття конкурсною комісією рішення про допущення/недопущення кандидатів до участі у конкурсному відборі. Оприлюднення на офіційному веб-сайті Тернопільської обласної ради переліку осіб, допущених до участі у конкурсному відборі (далі –  кандидати).

Усі кандидати, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, повідомляються конкурсною комісією про прийняте рішення щодо їх кандидатур – до 15 грудня 2021 року.

4) Ознайомлення кандидатів (на їх вимогу) із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування закладу до 22 грудня 2021 року.

5) Проведення конкурсного відбору. Визначення переможця конкурсу.

Оприлюднення результатів конкурсу на офіційному веб-сайті Тернопільської обласної ради.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема  Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;

- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку комунального закладу загальної середньої освіти – об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області, а також надання відповідей на запитання осіб зі складу конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Тривалість конкурсного відбору – до 14 січня 2022 року.

6) Конкурсна комісія протягом двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору, за результатами конкурсних випробувань, визначає переможця конкурсу або визнає конкурс таким, що не відбувся та оприлюднює результати конкурсу на офіційному веб-сайті засновника.  

Протокол 1 Скачати файл

Протокол 2 Скачати файл

Протокол 3 Скачати файл

Узагальнена відомість Скачати файл