Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

02.11.2022

Інформує комісія з проведення інвестиційного конкурсу

Тернопільської обласної ради:

 

ОГОЛОШЕННЯ

про інвестиційний конкурс з реконструкції з добудовою частини будівлі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області за адресою: м. Тернопіль, вул. Р. Купчинського, 8, розміщення обладнання з використанням нових методів діагностики і способів моніторингу розвитку злоякісних новоутворень та надання медичних послуг (позитронно-емісійна комп'ютерна томографія, сцинтиграфія, магнітно-резонансна томографія)

 

Відповідно до рішень Тернопільської обласної ради від18 травня                    2022 року №479 «Про внесення змін до рішення Тернопільської обласної ради від 28 листопада 2019 року №1490 «Про затвердження положення про проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області» від 26 серпня 2022 року №610 «Про проведення інвестиційного конкурсу» та розпорядження голови Тернопільської обласної ради від 14 вересня 2022 року № 169 «Про утворення комісії з підготовки та проведення інвестиційних конкурсів щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області»

Об’єкт інвестування

   Радіологічний корпус, який потребує реконструкції з добудовою частини будівлі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області за адресою: м. Тернопіль, вул. Р. Купчинського, 8, розміщення обладнання з використанням нових методів діагностики і способів моніторингу розвитку злоякісних новоутворень та надання медичних послуг (позитронно-емісійна комп'ютерна томографія, сцинтиграфія, магнітно-резонансна томографія). Власник зазначеної будівлі – Тернопільська обласна рада.

29 жовтня 2014 року за № 490129961101 проведено реєстраційну дію об’єкта нерухомості в Державну реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Ця будівля розташована на земельній ділянці спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області площею 4,1134 га за кадастровим номером 6110100000:06:003:0007 за адресою: місто Тернопіль, вулиця Р.Купчинського, 8.

30 листопада 2017 року за № 1430052861101 проведено реєстраційну дію об’єкта нерухомості в Державну реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Орієнтовні показники оформлення конкурсної

пропозиції

 

   Характер будівництва – реконструкція радіологічного корпусу з добудовою   (два поверхи орієнтовною площею 1000 кв.м.) та розміщення обладнання з використанням нових методів діагностики й способів моніторингу розвитку злоякісних новоутворень, а саме:

- позитронно-емісійного комп'ютерного томографа;

- апарата сцинтиграфії;

- магнітно-резонансного томографа (не нижче 3.0 Тесла).

   Може розглядатися власна інвестиційна пропозиція щодо об’єкта інвестування (озеленення, облаштування паркувальних місць тощо)

Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції

02 грудня 2022 року до 17:00 год.

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам, що їх подали.

Дата, час та місце розкриття конкурсної пропозиції

05 грудня 2022 року о 15:00 год.

46021, Тернопільська область, місто Тернопіль,

вулиця М.Грушевського, будинок 8, кабінет 531.

Спосіб та місце подання конкурсної пропозиції

особисто або через представників.

46021, Тернопільська область, місто Тернопіль,

вулиця М.Грушевського, будинок 8, кабінет 535,

тел.роб. (0352) 43 51 39

 

Критерії оцінки конкурсної пропозиції:

  1. Надійність учасника, серйозність його намірів і намірів його партнерів.
  2. Найбільш вигідний та надійний механізм реалізації інвестиційного проекту для забезпечення діагностики і способів моніторингу розвитку злоякісних новоутворень та надання медичних послуг.
  3. Найбільша частка власних коштів, що вкладаються учасником у фінансування об’єкта інвестиції.
  4. Найкращі умови створення соціально-економічного ефекту та вирішення майново-правових питань щодо об’єкта інвестування.
  5. Найкращий соціальний пакет для підтримки соціально вразливих верств населення та учасників бойових дій (ветеранів російсько-української війни).
  6. Інші критерії, які є важливими на думку більшості осіб зі складу Комісії.