Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

10.07.2023

Володимир Болєщук з робочим візитом відвідав Купчинецьку громаду

У Тернопільській області діє декілька геріатричних установ, які опікуються літніми людьми. Одна з таких – у селі Денисів Купчинецької громади. Працівники Центру надання соціальних послуг у громаді огортають опікою стареньких, доглядають за ними та створюють всі умови, аби вони почувались комфортно.

Серед підопічних Центру надання соціальних послуг є внутрішньо переміщені особи. Вони приїхали із міст та сіл, де тривають бойові дії, пережили обстріли та бомбардування. У Купчинецькій громаді проживають вже кілька місяців.

Перебуваючи з робочим візитом у громаді, Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, разом з головою громади Ігорем Країнським відвідали людей, які проживають у Центрі надання соціальних послуг.

«Людям, які прибули на Тернопільщину з зони бойових дій, необхідна належна турбота. Багато з них залишилися без даху над головою та необхідних для життя ресурсів. Наша область є надійним тилом для внутрішньо переміщених осіб,  розповів Володимир Болєщук. – Від початку повномасштабної війни Купчинецька громада прийняла багатьох українців з різних регіонів. Серед них  люди похилого віку. Ними опікується Центр надання соціальних послуг Купчинецької громади. Спільно з головою громади Ігорем Країнським відвідали установу та поспілкувалися з людьми, які там проживають. В непростий час важливо підтримувати тих, чиє життя сповнене випробувань».