Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.09.2024

«Пожертвуй книжку бібліотеці»: у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці підбили підсумки благодійної акції

5 вересня в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулося підбиття підсумків благодійної акції «Пожертвуй книжку бібліотеці». Захід приурочили до Міжнародного дня благодійності, мета якого — допомогти подолати сучасні проблеми людства, такі як бідність, хвороби, голод, війни та багато інших викликів.
 
Упродовж трьох місяців усі охочі приносили до книгозбірні різноманітну літературу. До збору долучились тернополяни, гості міста та місцеві видавництва. Також книжки та кошти на їх придбання надсилали з-за кордону та різних областей України: Рівненської, Хмельницької та Вінницької. 
 
«Особлива подяка всім, хто долучився до благодійної акції "Пожертвуй книжку бібліотеці", яка стартувала ще 6 червня під керівництвом директора Тернопільської ОУНБ Валерія Бачинського. Збирали книги всі: від студентів і школярів до наших земляків з-за кордону! Завдяки вашій небайдужості бібліотека отримала 459 книжок різноманітної літератури! Щиро дякуємо всім, хто підтримує нашу бібліотеку та збагачує її фонд!» — висловлюють вдячність у бібліотеці.
 
Серед учасників — науковці, освітяни, волонтери, видавництва та творча інтелігенція. До акції також долучилися 9 видавництв: «Підручники і посібники», «Навчальна книга — Богдан», «Терно-граф», «Астон», «Укрмедкнига», «Крила», «Крок», «Університетська думка», «Мандрівець».
 
Варто зазначити, що благодійна акція продовжується, адже є ще багато охочих поділитися книгою з бібліотекою.