Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.07.2020

Голова обласної ради Віктор Овчарук привітав колег із нещодавнім святом - Днем Конституції

Подарунком для депутатів стала книга про Тернопільщину «Відкрий Тернопілля».

Очільник облради зазначив: «Вітаю Вас із нещодавнім святом – Днем Конституції. Нехай основний закон держави буде для усіх нас дороговказом та керівництвом до дій. І як представники обласної влади пам’ятаймо 3 статтю Конституції: «Держава відповідає перед людиною за свою діяльність».

Надіюсь, що своєрідним подарунком з нагоди свята стануть для вас книги про Тернопільщину «Відкрий Тернопілля».

Гадаю, серед присутніх тут людей немає тих, хто не любив би рідного краю. Всі ми пишаємося здобутками малої батьківщини, як своїми власними, гордимося тим, що маємо, та намагаємося розбудовувати фундамент, закладений нашими предками, максимально розкривати потенціал області, проводити її популяризацію.

Подарована книга  високої якості з англійським перекладом та неймовірними ілюстраціями наших багатих пейзажів, унікальних печер, культурних та архітектурних пам’яток, духовних перлин краю.

Пишаюся Тернопільщиною та її людьми, які так щиро та віддано люблять свою землю. Дякую упорядникам, авторам тексту, перекладачам, дизайнерам та фотографам за цей продукт європейського зразка

І нехай ця книга буде однією з-поміж багатьох добрих справ, зроблених Тернопільською обласною радою шостого скликання».

Також обласна рада висловила вдячність комунальному підприємству "Видавництво Рада" та його директору Інні Ткаченко за якісну, високо фахову роботу у створенні книги.