Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

17.12.2020

Утворено віддалені робочі місця ЦНАПу

До Байковецької сільської ради тепер входить 15 сіл. Для того, щоб якісно та оперативно надати усім мешканцям громади адміністративні послуги, постала потреба збільшити кількість віддалених робочих місць ЦНАПу, що діє у Байковецькій сільській раді. Відтак створено нові віддалені робочі місця. Зараз їх є дев’ять.

Відтепер вони діють у селах:  Дубівці, Курники  при Курниківському  старостинському окрузі;  Шляхтинці, Лозова при Шляхтинецькому  старостинському окрузі;  Гаї-Шевченківські  при Гаї-Шевченківському старостинському окрузі;  Соборне, Чернелів-Руський  при  Чернелево-Руському старостинському окрузі;   Ангелівка, Романове Село при Ангелівському старостинському окрузі.

Начальниця Центру надання адміністративних послуг Інна Скакун зазначила, що жителі інших сіл також отримають будь-яку необхідну послугу, звернувшись до адміністратора у найближчому або в будь-якому іншому селі громади. Тобто, якість та оперативність надання послуг залишаються пріоритетними.

Окрім того, вона анонсувала розширення з 2021 року кількості послуг, які будуть безпосередньо надаватися на місцях. Йдеться про реєстрацію місця проживання громадян, державну реєстрацію народження, шлюбу, смерті, реєстрацію права власності на нерухоме майно тощо.

https://bsr1653.gov.ua/