Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

14.12.2020

Відбувся конкурс дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів

Як можна популяризувати науку серед учнів середнього шкільного віку? Відповідь проста: залучення школярів до конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів. Щороку в конкурсі дослідницьких проєктів бере участь понад сотня юних пошуковців, які самотужки будують власний шлях у світ науки.

У 2020 році на розгляд журі надійшло 85 реферативних робіт (6 кл. – 16;  7 кл. – 27; 8 кл. – 42) із 32 навчальних закладів Тернопілля, що свідчить про зростаючий інтерес обдарованої учнівської молоді до дослідницької діяльності.

Вперше конкурс дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів проходив онлайн на платформах Zoom та Google meet. Згідно правил конкурс відбувався у два етапи: заочне оцінювання реферативних робіт та захист. Учні 6-8 класів продемонстрували наукове бачення альтернативних джерел енергії і розуміння необхідності екологічно чистих технологій в енергетиці, проблеми сміттєзвалищ, матеріали краєзнавчих розвідок, мистецтва слова та ономастичні простори.

За висновками журі, переможцями стали 73 конкурсанти, які, відповідно, здобули 17 – перших, 30 – других, 26 – третіх місць.

СПИСОК переможців конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6 – 8 класів - http://xn--80axe.xn--j1amh/1-866

 

http://xn--80axe.xn--j1amh/