Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.12.2020

6 грудня – День Збройних сил України.

Вітання голови обласної ради Михайла Головка

Шановні військовослужбовці Збройних сил України!

 

Від щирого серця від себе особистого та усього депутатського корпусу вітаю Вас із Днем Збройних сил України!

Сьогоднішня подія - не просто традиційна урочистість, не професійне свято для певного роду військ.  У цей день скріплюється бойове братерство між усіма військовослужбовцями нашої країни, адже творилося свято зусиллями відданих синів України, справжніх патріотів, героїзм яких зламав плани агресорів та зберіг нашу державу.

Підтримана усім українським суспільством,  наша армія відродилась, стала міцнішою та боєздатнішою.  І це не дивно, адже наші бійці генетично є носіями сили духу,  жертовної любові до своєї Вітчизни, волелюбності та гідності, притаманних кожному українцю, славними спадкоємцями військової доблесті та честі великих своїх попередників - козацтва, січового стрілецтва, воїнів УНР та ОУН-УПА.

Ніхто не заперечуватиме, що упродовж останніх років українське військо  вийшло на абсолютно новий, високо ефективний, технологічний рівень, завоювало серед співгромадян та у цілому світі загалом величезну повагу та довіру. Наші Збройні сили, захищаючи цілісність країни, мужньо стримують до зубів озброєного ворога на сході держави, виявляють небачений героїзм та відвагу. Вони стали взірцем для української молоді як  захисники, воїни, хранителі спокою на нашій землі!

Ніколи українська армія  не вела загарбницьких війн, ніколи не була агресором –  це історична правда.  Разом з тим вона завжди стоятиме на сторожі України та її народу, захищатиме суверенітет  та цілісність нашої держави.

Низький уклін Вам за це! Сили та наснаги усім Вам у нелегких військових   буднях. Нехай Вас оберігає Господь! 

Схиляємо голови перед мужністю загиблих.  Молимось за їхні душі.