Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

11.12.2020

У Чортківському гуманітарно-педагогічному  фаховому коледжі  імені  Олександра Барвінського проходив тиждень педагогічної майстерності

 

Підвищували фахову майстерність викладачі диригентсько-хорових дисциплін. Враховуючи карантинні заходи, цьогорічний тиждень пройшов по-особливому продуктивно щодо  інтелектуального збагачення як викладачів, так і студентів. Розпочався тиждень розміщенням у Facebook ролику спогадів про конкурс диригентської майстерності ім. М. Леонтовича, який традиційно щорічно відбувався у стінах коледжу.

У рамках тижня відбувся відкритий урок з диригування, на якому викладач використала ряд прийомів і методів для розвитку  технічних  навичок диригування. Особливо цікаво пройшла зустріч Заслуженого діяча мистецтв України, завідувача факультетом "Хорове диригування" Тернопільського музичного фахового коледжу ім. С. Крушельницької А. І. Ороновського з викладачами секції диригентсько-хорових дисциплін. Зустріч відбувалася на  платформі Zoom, на ній було обговорено  ряд питань пов'язаних  з проблемамми дистанційної мистецької освіти.

Чудова лекція, також онлайн, відбулася під час заняття народного художнього камерного хору "Brevis"   про використання інформаційних технологій в дистанційному навчанні. Лектором виступила кандидат педагогічних наук,  доцент  кафедри  музикознавства та методики музичного мистецтва, заступник декана з міжнародного співробітництва ТНПУ ім. В. Гнатюка Я. В.Топорівська.

 Завершився предметний тиждень підбиттям підсумків та обговоренням навчальних проблем на засіданні секції вокально-хорових дисциплін.

http://www.chpu.te.ua/index.html