Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

08.12.2020

11 грудня о 10.00 годині в кабінеті № 531  відбудеться засідання постійної комісії обласної ради

 

Орієнтовний перелік питань на засідання

постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань соціально -економічного розвитку, промисловості, зв’язку, туризму,

курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності

 

 

  1. Про розгляд  клопотання  ТзОВ «Екватор-Тер»  від 22 липня 2020 року щодо надання дозволу ТзОВ «Екватор-Тер» на проведення капітального ремонту та реконструкції колишнього паливного складу – нежитлового приміщення по вул.Незалежності,2Ж у м.Хоростків Гусятинського району і виготовлення проектно-кошторисної документації.

      Інформує:Директор комунального підприємства Тернопільської обласної ради  «Архбудсервіс» Козак А.С.

 

  1. Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Петрика В.І від 22 липня 2020 року з приводу надання дозволу на проведення капітального ремонту та реконструкції орендованого приміщення по вул.Підлісна,26а у с.В.Гаї Тернопільського району, яке перебуває на балансі комунального некомерційного підприємства «Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр» Тернопільської обласної ради.

         Інформує: генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр» Тернопільської обласної ради  Рудик В.Д.

 

3. Про розгляд клопотання  приватного підприємства «Партнер»   з приводу надання дозволу  на проведення реконструкції та капітального ремонту орендованого приміщення по вул.Героїв Євромайдану, 3 у м.Тернополі, яке перебуває на балансі Тернопільського обласного краєзнавчого музею. 

         Інформує: директор Тернопільського обласного краєзнавчого музею Костюк С.В.

 

4. Про розгляд заяви товариства «Міщанське братство»  м.Тернополя  від 07 вересня 2020 року щодо виділення двох кімнат для офісу товариства  у будинку по вул.Острозького, 11 у м.Тернополі.

         Інформує:  директор Тернопільської обласної філармонії Лемішка Я.П.

 

5. Про розгляд заяви директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Тернопільавіаавтотранс» Малецького Юрія Богдановича від  28 липня 2020 року щодо звільнення його з посади директора Тернопільського обласного комунального підприємства  «Фірма «Тернопільавіаавтотранс».     

            Інформує: директор Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» Малецький Ю.Б.

 

6. Про розгляд подання комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс» від  10 червня 2020 року № 01-08   щодо  виключення з переліку на приватизацію незавершеного будівництвом  нежитлового будинку по вул.Надрічна,24 у с.Мишковичі Тернопільського району та  включення  в перелік об’єктів на  приватизацію шляхом викупу паливного складу в м. Хоростків  Гусятинського району.

         Інформує: Директор комунального підприємства Тернопільської обласної ради  «Архбудсервіс» Козак А.С.

 

  1.   Про розгляд  подання Гримайлівської селищної ради Гусятинського району Тернопільської області від 25 серпня 2020 року № 255 щодо  передачі  до комунальної власності територіальної громади Гримайлівської селищної  ради приміщення колишньої аптеки в смт Гримайлів, площа  Пулюя,10, для розміщення центру з надання  адміністративних послуг та розгляд подання Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного об’єднання від 03  вересня 2020 року №360 «Щодо приміщення Гримайлівської обласної комунальної аптеки №53».

         Інформує: генеральний директор Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного обєднання Марків Н.В.

 

  1. Про розгляд заяви  ПП Тимошів І.І. від 26 серпня 2020 року  щодо надання дозволу на проведення капітального ремонту орендованого  приміщення по вул.Галицькій,47 у м.Бучач. 

         Інформує: генеральний директор Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного обєднання Марків Н.В.

 

  1.  Про розгляд заяви  ПП Хахули .Г. від 26 серпня 2020 року  щодо надання дозволу на проведення капітального ремонту орендованого  приміщення по вул.Галицькій,47 у м.Бучач. 

         Інформує: генеральний директор Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного обєднання Марків Н.В.

 

  1. Про розгляд подання Тернопільської  спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради від 01 вересня 2020 року №150 з приводу надання вказаній школі-інтернату дозволу на списання з балансу  обладнання  і матеріалів.

         Інформує: директор Тернопільської  спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради Смачило І.М.

 

  1. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій  учнівської молоді від 21 вересня 2020 року № 115  та листа  управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від  24 вересня 2020 року № 03-14/2261-10 щодо передачі на баланс центру гаражного боксу № 12 по вул. Микулинецькій,23А у м.Тернополі, який перебуває на  балансі  КУТОР «Центр  аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області».                                            

           Інформують:   директор  Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій  учнівської молоді  Пшенична О.  та директор  КУТОР «Центр  аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» Четвертак Т.О.                                           

                         

  1.  Про розгляд подання Товстенської обласної комунальної аптеки №24  від 11 вересня 2020 року № 3 щодо виділення коштів з обласного  бюджету  в сумі 45.0 тис.грн.  для встановлення пандуса у приміщенні  вказаної аптеки №24.

         Інформує: завідуюча Товстенської обласної комунальної аптеки №24  Козак У.М.

 

13. Про розгляд подання  Збаразької обласної  комунальної центральної районної аптеки №26 від 07 жовтня 2020 року №20 з приводу  виділення коштів Тернопільською обласною радою з обласного бюджету у розмірі 96375 грн.  на встановлення пандусів для аптеки № 26 за адресою м.Збараж, м-н І.Франка,2 та аптеки № 138  за адресою м.Збараж, вул.Павлова,2 .

         Інформує: в.о. на посаді завідуючої Збаразької обласної  комунальної центральної районної аптеки №26  Івасик Т.Ю.

 

14. Про розгляд подання департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації від 08 жовтня 2020 року  щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного  бюджету  Тернопільської області за ІІІ квартал  2020 року.

         Інформує: директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації Воляник Г.М.

 

15. Про розгляд подання Тернопільського  обласного виробничо-торгового аптечного об’єднання від 06 жовтня № 374  щодо надання Тернопільському  обласному виробничо-торговому аптечному об’єднанню дозволу  на демонтаж , списання  та припинення права господарського відання  аварійної споруди  колишньої аптеки по вул.І.Франка,1 у с.Буданів  Теребовлянського району.

         Інформує: генеральний директор Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного об’єднання Марків Н.В.

 

16. Про розгляд клопотання  КУТОР «Центр  аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» від 06 жовтня 2020 року №245 з приводу надання в оренду кабінету  № 449 у адмінприміщенні Тернопільської обласної ради по вул.М.Грушевського,8 у м.Тернополі з 1 листопада 2020 року.

         Інформує: директор  КУТОР «Центр  аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» Четвертак Т.О.                                           

 

17. Про розгляд подання управління туризму Тернопільської обласної державної адміністрації від 06 жовтня 2020 року №207/06/01-09   щодо надання інформації щодо використання  бюджетних коштів обласного  бюджету згідно з формами, що додаються.

         Інформує: начальник управління туризму Тернопільської обласної державної адміністрації В.Сікіринський

 

18. Про розгляд клопотання ПРООН у Тернопільській області від  13 жовтня 2020 року  щодо надання в  адмінприміщенні Тернопільської обласної ради по вул.М.Грушевського,8 у м.Тернополі приміщення в оренду за  1 грн.

         Інформує: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради Слободян І.Т.

 

19. Про розгляд подання управління  міжнародного співробітництва та фандрайзингу  Тернопільської обласної державної адміністрації від 13 жовтня 2020 року №323-2/01-10 «Щодо публічного звітування головних розпорядників коштів».

         Інформує: начальник управління   міжнародного співробітництва та фандрайзингу  Тернопільської обласної державної адміністрації Качурівська О. Р.

                       

20. Про розгляд подання Тернопільського обласного комунального дитячого  будинку для дітей шкільного віку від 12 жовтня 2020 року №137 щодо списання основних засобів з балансу, згідно з окремим  переліком.

         Інформує: директор Тернопільського обласного комунального дитячого  будинку для дітей шкільного віку Долинний В.В.

 

21. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки від 04 листопада 2020 року  щодо  надання допомоги у виділенні приміщення, площею 50 кв.м  для зберігання архівного фонду.

         Інформує: директор Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки Овечкіна Г.Б.

 

22. Про розгляд клопотання  управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 04 листопада 2020 року №05-27/2642-10  щодо надання  в оренду кабінету №617 в адмінприміщенні  Тернопільської обласної ради по вул.Грушевського,8 у м.Тернополі управлінню освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації з 1 січня 2021 року.

         Інформує: управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

 

23. Про розгляд клопотання  Великобірківської  селищної ради Тернопільського району від 15 жовтня 2020 року №707 та від 03 листопада 2020 року  №881  з приводу  безоплатної передачі до комунальної власності територіальної громади Великобірківського ОТГ  споруд технічної інфраструктури (приміщення котельні),  по вул.Шкільна,10к у смт Великі Бірки Тернопільського району, які перебувають на балансі комунального підприємства теплових мереж «Тернопільтеплокомуненерго».

         Інформує: директор Тернопільського обласного комунального підприємства теплових мереж «Тернопільтеплокомуненерго» Козіцький Ю.А.

 

24. Про розгляд клопотання  Великобірківської  селищної ради Тернопільського району від 15 жовтня 2020 року №708 та від 03 листопада 2020 року  №882    з приводу  безоплатної передачі до комунальної власності територіальної громади Великобірківського ОТГ споруд технічної інфраструктури (будівлю паливного складу),  по вул. Залізнична,5 у смт Великі Бірки Тернопільського району, які перебувають на балансі комунального підприємства «Архбудсервіс».

         Інформує: Директор комунального підприємства Тернопільської обласної ради  «Архбудсервіс» Козак А.С.

 

25. Про розгляд подання  Чортківської обласної комунальної центральної районної аптеки №143 від 16 жовтня 2020 року №73  щодо вирішення  Тернопільською обласною радою  питання  майна аптек у с.Білобожниця та Ягільниця Чортківського району, оскільки  приміщення аптек передано до комунальної власності відповідних територіальних громад Чортківського району.

         Інформує: завідуючий Чортківської обласної комунальної центральної районної аптеки №143 Круть В.П.

 

26. Про розгляд подання КНП «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради від  22 жовтня 2020 року №01-2/1864 щодо надання дозволу лікарні на списання з балансу основних засобів згідно з поданими лікарнею додатками 1 і 2.

         Інформує: генеральний директор (головний лікар) КНП «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради Бліхар В.Є.

 

27. Про розгляд  клопотання публічного акціонерного товариства акціонерний банк «Укргазбанк» від 21 жовтня 2020 року №50401/1056/2020  щодо надання в оренду частини приміщення терапевтичного корпусу КНП «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради, площею 0.30 кв.м та долі площі спільного користування 1.70 кв.м   терміном на 3 роки.

         Інформує: генеральний директор (головний лікар) КНП «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради Бліхар В.Є.

 

28. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного військового комісаріату від 13 серпня 2020 року №13/4915  щодо надання дозволу на укладення договору оренди транспортного засобу ДЕУ «Нубіра», який перебуває на балансі  управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради.

         Інформує: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради Слободян І.Т.

 

29. Про розгляд подання комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс»  від 28  вересня 2020 року №01-20/1, отриманого Тернопільською обласною радою 04 листопада 2020 року, щодо затвердження штатного розпису підприємства.

         Інформує: директор комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс»  Козак А.С.

 

30. Про розгляд подання Петриківського обласного комунального дитячого  будинку-інтернату від 09 листопада 2020 року №218 з приводу  перейменування Петриківського обласного комунального дитячого  будинку-інтернату  на Петриківський  психоневрологічний  будинок-інтернат.

         Інформує: директор Петриківського обласного комунального дитячого  будинку-інтернату Новосад М.І.

 

31. Про розгляд клопотання Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ)  від 13 листопада 2020 року   щодо вирішення питання сплати експлуатаційних витрат орендованих приміщень, площею 1218.9 кв.м, за адресою вул.М.Грушевського у м.Тернополі з 01 січня 2021 року, в яких розміщено  Південно-Західне міжрегіональне  управління Міністерства юстиції у Тернопільській області, за рахунок коштів обласного бюджету.

         Інформує: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  Слободян І.Т. та представник Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Тернопільській області

 

  1.   Про розгляд клопотання Бережанського психоневрологічного будинку-інтернату від  01 вересня 2020 року, отримане Тернопільською обласною радою 17 листопада 2020 року,  щодо надання дозволу  на списання з балансу  будинку-інтернату основних засобів згідно з окремим переліком.

         Інформує: головний лікар Бережанського психоневрологічного будинку-інтернату Кузів А.

 

33. Про розгляд клопотання Тернопільського  обласного  територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 09 листопада 2929 року №13/4 щодо  повернення Тернопільській обласній раді легкового автомобіля марки РАФ 220301, модель «спец мікроавтобус», 1993 року випуску, кузов №232191, двигун №237.

         Інформує: представник Тернопільського  обласного  територіального центру комплектування та соціальної підтримки

 

34. Про розгляд подання Тернопільської обласної державної адміністрації  від 19 листопада 2020 року №01-7990/05 «Про проект обласної програми розвитку  міжнародного співробітництва  Тернопільської області на 2021-2023  роки».

         Інформує: начальник управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу  Тернопільської обласної державної адміністрації Качурівська О. Р.

 

35. Про розгляд  клопотання КНП «Тернопільська  університетська лікарня» Тернопільської обласної ради від 18 листопада 2020 року №01-2/2093 щодо затвердження  статуту КНП «Тернопільська  університетська лікарня» Тернопільської обласної ради в новій редакції у зв’язку із зміною розміру статутного капіталу.

         Інформує: генеральний директор (головний лікар) КНП «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради Бліхар В.Є.

 

36. Про розгляд  подання управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради від  20 листопада 2020 року №311/01 та від  23 листопада 2020 року №317/02 щодо внесення в перелік  ІІ типу   кабінетів №839  і №449 в адмінбудинку Тернопільської обласної ради .

         Інформує: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  Слободян І.Т.

 

37. Про розгляд  подання управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради від  27 листопада 2020 року №326/02 щодо надання дозволу управлінню на переукладення договорів оренди з орендарями, які знаходяться в адмінбудинку по вул.М.Грушевського,8  у м.Тернополі.

         Інформує: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  Слободян І.Т.

 

38. Про розгляд подання Бережанського обласного  дитячого  гастроентерологічного  санаторію від 03 листопада 2020 року №91 щодо надання дозволу на списання з балансу  матеріальних цінностей.

         Інформує: генеральний директор (головний лікар) Бережанського обласного  дитячого  гастроентерологічного  санаторію Лужна Н.М.

 

39. Про розгляд  подання  комунального підприємства «Виробничо-комерційна фірма «Сервіс Тернопілля»  від 03  листопада 2020 року №38 щодо затвердження  штатного розпису на 2021 рік.

         Інформує: директор комунального підприємства «Виробничо-комерційна фірма «Сервіс Тернопілля»   Буць П.М.

 

40. Про розгляд клопотання  Тернопільського  обласного ліцею «Знамення» від 30 листопада 2020 року №218 щодо  можливості  перенесення  його  до м.Тернополя.

         Інформує: в.о. на посаді директора Тернопільського  обласного ліцею «Знамення» Миськів М.В.