Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.12.2020
Тернопільські рятувальники отримали ключі від нових пожежних автомобілів та нове обладнання
 
Управління ДСНС України в Тернопільські області отримало нові спеціальні аварійно-рятувальні та пожежні автомобілі, а також іншу потужну укомплектовану техніку та обладнання.
На жаль, уся ця техніка не прийшла, щоб відпочивати. Кожної доби рятувальники Тернопільщини виїжджають за сигналом «тривога» близько трьох десятків разів. Лише з початку цього року силами ДСНС ліквідовано 1961 пожеж, врятовано 11 людей, 746 будівель, 81 автотранспортну техніку та майно на суму 224 мільйони гривень. Не злічити виїздів на допомогу людям у ДТП, при аваріях, підтопленнях та інших небезпечних ситуаціях. І всюди від матеріально-технічного забезпечення залежить не лише якість виконаної роботи, а й безпека самих рятувальників, які щоденно ризикують життям та здоров’ям заради порятунку потерпілих.
У церемонії вручення авто та обладнання рятувальникам краю взяв участь заступник голови обласної ради Ігор Сопель.
«Прийміть найщиріші вітання від голови обласної ради та усього депутатського корпусу, - сказав заступник голови обласної ради. – Ви – представники мужньої професії, головна місія якої рятувати людські життя та національні багатства. У мирний час ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з нещадним лихом. Ви завжди на варті. У будні чи свята ви, ризикуючи собою, завжди готові прийти на допомогу. На вашому рахунку тисячі врятованих життів. Ви завжди там, де є загроза для людей, їх домівок та майна. Ваше гасло - "Запобігти. Врятувати. Допомогти". І воно відображає суть нелегких буднів рятівників. Переконаний, нова техніка сприятиме вашій мужній місії. Завдяки цим автомобілям ви швидше зможете потрапити на місце пожежі, а відтак надати допомогу потерпілим. Тож нехай ці автомобілі будуть вам у пригоді та ніколи не виходять з ладу. Нехай вас оберігає Господь, мир і злагода нехай панують у ваших домівках, ваших родинах. Якими б складними не були завдання, завжди повертайтеся живими та здоровими додому!»