Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

30.12.2020

Інститут післядипломної педагогічної освіти відзначає 80-річчя

З нагоди ювілею колектив Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти привітав заступник голови обласної ради Ігор Сопель.

«Найщиріші вітання для вас від голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, від усього депутатського корпусу і від мене особисто з нагоди вашого поважного ювілею – 80-ліття інституту. Вчити, виховувати дітей – це шляхетна, велика місія, а допомагати у цьому вчителям – завдання величне та вагоме, - наголосив Ігор Сопель. – Ваша праця закладає підвалини для виховання справжніх, самодостатніх громадян нашої держави, а ви передаєте педагогічним колективам Тернопільщини важливі освітні матеріали, допомагаєте педагогам виховувати молодь у національному дусі. Це надто важливо у час, коли реформа децентралізації вийшла на рівень побудови спроможних та заможних громад. Щоб досягти цієї мети, потрібні освічені фахівці і патріоти. Бо саме освіта і освічені громадяни є основами заможної громади, а відтак – і заможної України».

Заступник голови обласної ради вручив відзнаки працівникам інституту післядипломної педагогічної освіти.

Звернувся до колег і заступник директора ТОКІППО, депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Володимир Мисик: «Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти сьогодні є першопрохідцем нововведень та реформ на освітянській ниві у різних напрямках. Яскравим прикладом успішної педагогічної праці є впровадження обласної програми впровадження Української Хартії вільної людини. Цією програмою уже зацікавилися і в інших областях як ефективним інструментарієм національно-патріотичного виховання підростаючого покоління».

Результатом велетенської праці команди професіоналів інституту стали онлайн-конференції, онлайн-вебінари, відео-уроки. І як визнання цього – нагорода Золота медаль «Інноватика в сучасній освіті», яку отримав заклад за вагомі досягнення в освітній сфері на Одинадцятій міжнародній  виставці «Інноватика в сучасній освіті» та Десятій міжнародній виставці освіти за кордоном «WorldEdu». Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти вже третій рік поспіль популяризуєте освіту Тернопільщини на цьому заході.