Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

05.01.2021

Голова обласної ради зустрівся із Почесним Консулом Литви в Тернополі

Михайло Головко та Ярослав Візняк обговорили перспективи співпраці між регіонами Литви та Тернопільською областю, залучення інвестицій та реалізації спільних проектів у різних галузях.

«Сприяння налагодженню економічної співпраці з представниками бізнесових кіл інших країн — пріоритетне завдання керівництва Тернопільської області. Тому ми особливо вітаємо Вашу зацікавленість провести зустріч в Тернопільській обласній раді з метою обговорення перспектив співпраці між Литвою та Тернопільською областю, - наголосив Михайло Головко. - Знаємо, що Литва має передовий досвід та широкий спектр рішень щодо надання державної підтримки виробникам сільськогосподарської продукції та розвитку підприємницьких ініціатив у сільській місцевості, підтримки сімейних фермерських господарств, який може бути досить цікавим для аграрного сектору нашої області. Актуальними можуть стати також такі напрями співпраці, як обмін інформацією та передача литовського досвіду щодо вимог до сертифікації продукції харчової промисловості, запозичення литовського досвіду у сфері органічного виробництва, логістичних послуг та консалтингу, впровадженню альтернативних джерел енергії. Саме тому інтеграція наших  підприємств у світову та внутрішню торговельну мережу та їх вихід на нові ринки, вкрай актуальний та своєчасний для нас".

Ярослав Візняк також наголосив на тому, що спільних питань, над якими можна і необхідно працювати, є достатньо  у різних галузях.

«Сподіваємось, що сьогоднішні напрацювання стануть доброю основою для подальшої конкретної співпраці між представниками литовських компаній з підприємствами Тернопільської області», - резюмував Михайло Головко.