Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

16.01.2021

Громади обмінюються досвідом

До Чорткова завітали представники місцевої влади Гніванської територіальної громади з Вінничини. Мета такого візиту - обмін досвідом в управлінні та забезпеченні діяльності громад.

Голова Чортківської громади Володимир Шматько представив колективу міської ради гостей – голову Гніванської ОТГ Володимира Кулешова, його заступника Віталія Мазура та керівників структурних підрозділів Гніванської міської ради. Володимир Кулешов зазначив, що у зв’язку з утворенням Гніванської громади є необхідність у суттєвій реорганізації їхньої міської ради. Зокрема, гості цікавились моделлю структури міської ради Чорткова, деталями роботи управління комунального господарства, юридичного відділу, відділу ДАБІ, проведенням тендерних процедур тощо. Протягом дня гості із Гніваня спостерігали за роботою органів виконавчої влади Чорткова.

Цікаво, що голова Гніванської ОТГ Володимир Кулешов вперше побував у Чорткові ще у 1988 році, будучи гравцем футбольного клубу із Вінниці «Інтеграл». Тоді вінничани у важкому матчі здобули перемогу над іменитим чортківським «Кристалом» із рахунком 3:2. Частково пов’язаний із Чортковом і Віталій Мазур, вірніше селище Брацлав, де він донедавна був селищним головою. Мало хто знає, але у Чорткова та Брацлава є спільні сторінки історії. У 1618 році родичка Станіслава Гольського передала Чортківський замок у володіння брацлавського воєводи Стефана Потоцького.

https://www.chortkivmr.gov.ua/