Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

11.03.2021

Володимир Болєщук: «Почесне Консульство Угорщини в Тернополі – це допоміжний інструмент у розвитку економічної, культурної, освітньої, соціальної сфери»

Почесне Консульство Угорщини в Тернополі відзначило другу річницю від дня заснування.

Під час урочистостей Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, наголосив, що Україна та Угорщина давно є державами, які мають спільну історію та однакові пріоритетні напрямки розвитку.

«Україну і Угорщину давно поєднує спільна історія. Ці історичні зв’язки є символом багаторічної тісної співпраці двох народів. Угорщина – одна з перших, хто у 1991 році визнала Незалежність України. Як Україна, так і Угорщина пріоритетним напрямком свого розвитку визначила побудову демократичного суспільства на засадах ринкової економіки. Сьогодні Почесне Консульство Угорщини в Тернополі є допоміжним інструментом до залучення інвесторів, бізнесових структур, розвитку в економічній, культурній, освітній, соціальній сферах», – сказав Володимир Болєщук.

Перший заступник голови облради подякував Тетяні Чубак, Почесному консулу Угорщини в Україні, за колосальну працю на благо співпраці обох держав. Володимир Болєщук переконаний, що спільними зусиллями можна створити чимало нових успішних проектів.

«Хочу подякувати пані Тетяні Чубак, Почесному консулу Угорщини в Україні, за те, що Ви докладаєте чимало зусиль до поглиблення економічного діалогу та двосторонніх культурно-гуманітарних обмінів. Для Тернопільської області є великою честю – мати консульство Угорщини. Я сподіваюсь на подальшу тісну співпрацю та створення нових успішних проектів. Адже перспектив в України та Угорщини є дуже багато, лише вміння і бажання співпрацювати», – зауважив Володимир Болєщук.