Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

19.03.2021

Друга сесія Тернопільської обласної ради прийняла ряд господарських рішень

Затверджено уточнені фінансові плани окремих комунальних некомерційних підприємств Тернопільської обласної ради в галузі охорони здоров’я на 2020 рік та статути комунальних закладів обласної ради.

Прийнято рішення про техніко-економічне обґрунтування доцільності передачі цілісного майнового комплексу Державного професійно-технічного навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» (ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі») з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

Надано дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради на укладення договору щодо оформлення фінансового лізингу в банківських установах.

Низка рішень стосувалася укладення договорів про встановлення земельних сервітутів, передачі, списання, оренди та позички майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

Затверджено положення про помічника-консультанта депутата Тернопільської обласної ради та опис посвідчення помічника-консультанта депутата Тернопільської обласної ради.

Також ухвалено рішення «Про відновлення роботи Тернопільського обласного комунального підприємства «Інформаційно-обчислювальний центр «Агропромсистема» та призначення Семанишина Бориса Васильовича на посаду директора підприємства», «Про утворення комунального підприємтсва Тернопільської обласної ради «Тернопільський інформаційно-аналітичний центр» та призначення Шлапака Олександра Васильовича на посаду директора вказаного підприємства» та «Про обрання двох представників громадськості Тернопільської області до складу поліцейської комісії Управління поліції охорони в Тернопільській області».

До складу поліцейської комісії Управління поліції охорони в Тернопільській області обрано Васька Петра Зеновійовича – кандидатуру, визначену громадською організацією «Учасників антитерористичної операції Надзбруччя» та Палюха Андрія Ярославовича – кандидатуру, визначену громадською організацією «Протидія корупції та моніторинг екології «Скеля» (м. Тернопіль).