Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

29.03.2021

Голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету Олег Щиголь взяв участь в онлайн-нараді на тему: «Децентралізація в умовах трансформації системи охорони здоров’я»

Нова програма медичних гарантій стартує з 1-го квітня 2021-го року. Наразі медзаклади укладають договори з НСЗУ. Обговорили нововведення у рамках онлайн-наради, яка відбулася при Тернопільській ОДА.

Участь у заході взяла директорка Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ Мар'яна Возниця, представники влади краю, керівники медзакладів області. 

«У проекті Програми медгарантій на 2021-ий рік передбачено 35 пакетів медичних послуг. Програма медичних гарантій буде деталізуватися щороку. НСЗУ укладатиме договори із тими медзакладами, які відповідають вимогам, а отже спроможні надати ефективну допомогу пацієнту. Програма медичних гарантій охоплюватиме такі види медичної допомоги, як — первинна, спеціалізована та високоспеціалізована допомога, екстрена, паліативна допомога та реабілітація, медична допомога дітям до 16 років та медична допомога при вагітності та пологах», — розповідають у НСЗУ.

Зазначимо, на Тернопільщині, відповідно до реформи децентралізації, утворили 3 райони. Відтак, власниками медичних установ стали громади. Наразі 103 надавачі медичних послуг вже уклали договори про медичне обслуговування населення з НСЗУ, серед них — 88 закладів охорони здоров’я комунальної власності. 

Фото: Управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації