Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.04.2021

 Тернопільський обласний центр сприяння територіальній обороні презентував основні напрямки своєї діяльності

Серед основних завдань центру — популяризація територіальної оборони та проведення різноманітних вишкільних програм, підготовка та виховання самовідданих, свідомих захисників України, готових у будь-який момент стати на захист територіальної цілісності та Незалежності нашої держави.

«Навчальна програма центру включає заняттяз шести дисциплін: вогнева підготовка, правила техніки безпеки при поводженні зі зброєю та вибухонебезпечними речовинами, тактична підготовка, медична підготовка, військова топографія, радіозв'язок та інформаційна безпека, патріотичне виховання», — відзначив в.о. директора комунальної установи Тернопільської обласної ради Назар Харольський.

Навколо центру обєдналися учасники бойових дій, добровольці. В умовах, коли триває війна на Сході України, своїм обов'язком вони вважають допомогти державі готувати свідомих молодих людей, які будуть морально та фізично готовими до несення військової служби та участі у воєнних діях. 

Також, під час презентації між Тернопільським обласним центром сприяння територіальній обороні в особі в.о. директора закладу Назара Харольського та радою резервістів Сухопутних військ Збройних Сил України  в особі її голови Івана Тимочка було підписано меморандум про співпрацю.

Сьогодні комунальна установа Тернопільської обласної ради розташувалася у приміщенні музею Національно-визвольної боротьби Тернопільщини, що знаходиться на вул.Медовій, 5.