Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

09.04.2021

Володимир Болєщук побував з робочим візитом у Байковецькій громаді

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук продовжує огляд об’єктів комунальної власності, де цього року запланований ремонт. Зокрема, з робочим візитом відвідав і Байковецьку громаду, а саме — село Соборне. Так, цього року там запланований ремонт дороги.

Володимир Болєщук зазначив, що саме завдяки проектів будівництву доріг комунальної власності, є можливість зробити дорогу навіть до найвіддаленішого населеного пункту.

«Дуже важливо відремонтувати дороги навіть у найвіддаленіших селах області. Ми працюємо над тим, щоб в в громадах нашого краю були якісні дороги. Тоді буде і розвиток сіл, — зазначив Володимир Болєщук. — Ще приємним є той факт, що керівництво громади також готове долучитись до співфінансування ремонту дороги в селі Соборне».

На зустрічі були присутні і голова Байковецької громади Анатолій Кулик та місцева депутатка Людмила Мита. Очільник громади підкреслив, що спільними зусиллями можна покращити умови життя людей.

«Я щасливий, що ми сьогодні знаходимось тут і є присутній представник обласної ради Володимир Болєщук, який сказав, що буде опікуватись роботою по ремонту цієї дороги. Робота по розвитку громади продовжується і я впевнений, що спільними зусиллями ми досягнемо основної мети та завдання — покращення життя і добробуту наших громадян», — сказав Анатолій Кулик.