Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

15.04.2021

Теребовлянський профільний ліцей на Тернопільщині – інтегрований навчальний заклад для обдарованих дітей

У структурі закладу: спеціалізована початкова школа І-го ступеня з поглибленим вивченням іноземної мови; гімназія-інтернат; загальноосвітня спецшкола-інтернат І-ІІІ-го ступенів для дітей зі зниженим зором; дошкільні групи; медико-реабілітаційне відділення.

Також у ліцеї нового типу ЗЗСО природничо-математичного напрямку здійснюють профільну підготовку учнів 10-12 класів за академічним спрямуванням.

Для забезпечення навчальних потреб учнів облаштовано 17 навчальних кабінетів, у тому числі – сучасний кабінет англійської мови з лінгафонним обладнанням, комп’ютерні класи (загального призначення та тифлокомп’ютерний комплекс), дві майстерні, спортзал та кабінет ЛФК.

На базі ліцею функціонує філія Тернопільського обласного комунального територіального відділення Малої академії наук. Цьогоріч 17 проектів, які підготували вихованці закладу, – серед переможців обласного етапу захисту наукових робіт.

Для дітей, які проживають у пансіонаті при ліцеї, створено належні умови. При закладі діє їдальня, де нещодавно оновили харчоблок.

«Функціонує чимало гуртків: хорового співу, вокального співу, художньої самодіяльності, декоративно-ужиткового мистецтва, загальної фізичної підготовки, військово-патріотичного спрямування «Сокіл-Джура». Кожен вихованець може обрати собі заняття до душі, відкрити новий талант чи вдосконалити навички й вміння, а також цікаво та корисно провести дозвілля», — розповідають у закладі.