Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

23.04.2021

Михайло Головко: «Всі ми відповідальні за відновлення та збереження лісових насаджень!»

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко з дружиною Мар'яною та сином Гордієм долучилися до всеукраїнського марафону садіння лісу «Відновлюємо ліси разом».

Щорічно 22-го квітня відзначається Міжнародний День Землі — свято єднання народів, які проживають на різних континентах нашої планети, у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств та ресурсів, якими наділила нас природа.
 
«Дякую за чудову організацію акції керівництву та фахівцям Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства, курсантам та педагогам Державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», а також працівникам Тернопільської обласної ради, депутатам Тернопільської обласної, районної та міської ради від ВО «Свобода» і всім небайдужим місцевим жителям, які підтримали ініціативу», — сказав Михайло Головко.
 
Разом на площі більше одного гектара вдалося висадити понад п'ять тисяч саджанців дуба звичайного у селі Коршенки на Збаражчині.
 
До висаджування дерев також долучилися працівники новоствореного комунального підприємства «Тернопільоблагроліс», перед яким, серед інших, поставлено завдання — збільшення в рази фонду лісових ресурсів Тернопільської області.
 
«Я вкотре наголошую, ліс — це легені Землі. Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу — наше спільне завдання, а не тільки професійний обов’язок працівників лісового господарства. Кожна людина повинна почуватися лісівником, посадити «своє дерево», бажано, не одне, адже всі ми — відповідальні за примноження та збереження лісових насаджень!» — підсумував очільник обласної ради.