Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.04.2021

«Це новий крок в нашій історії, яким ми пишаємося!»: у громаді на Тернопільщині запрацювала соціальна аптека

Аптека №3 у м. Підгайці, яка входить до Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного об'єднання, отримала право на здійснення господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. 

«Звичайно, знадобився час, суттєві вкладення та зусилля аби облаштувати будівлю відповідно до Ліцензійних вимог, залучити кваліфікований персонал, забезпечити аптеку належною матеріально-технічною базою та широким асортиментом потрібних людям ліків. Проте, усі старання не були марними. Адже у м. Підгайці з’явилася справжня соціальна аптека із доступними цінами, якісними лікарськими засобами і кваліфікованим обслуговуванням. Таким чином безпосередньо виконується місія аптечної мережі Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного об'єднання: «Якісна фармацевтична послуга та соціальна відповідальність».

Генеральний директор ОВТ аптечного об'єднання Наталія Марків зазначила, що  одним з основних напрямків роботи підприємства є розширення мережі та відкриття комунальних аптек з повним пакетом послуг. Аптека №3 увібрала в себе все найкраще, притаманне соціальній мережі, а саме: прозорість формування цін на лікарські засоби; виважений підхід до визначення асортименту, орієнтованого, в першу чергу, на споживача, а не на отримання надприбутку; участь в урядовій програмі «Доступні ліки» та пілотного проекту із забезпечення препаратами інсуліну громадян, що його потребують, а також медикаментами за пільговими рецептами по загальнодержавних програмах в галузі охорони здоров’я. 

Функціонування аптеки №3 ОВТ аптечного об'єднання стало ще одним підтвердженням того, як розуміння з боку влади потреб людей, її чіткі кроки у сучасній складній економічній ситуації приносять реальні результати», — розповідають в обласному виробничо-торговому аптечному об'єднанні.