Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

28.04.2021

 У Тернополі нагородили переможців обласного етапу конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

320 дітей з різних куточків Тернопільщини цьогоріч взяли участь в обласному етапі конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».  Дев’ятьох авторів найкращих робіт сьогодні, 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками.

З вітальним словом до присутніх звернулися перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель, начальник Управління Держпраці у Тернопільській області Віталій Мариновський, голова правління ГО «ЗАХИСТ» Мар’яна Головко, директор КП ТОР «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» Тетяна Четвертак та партнери конкурсу.

Зазначимо, згідно з рішенням журі, у І категорії під час обласного етапу конкурсу 1-ше місце зайняла робота Вікторії Шевчук, 2-ге — Станіслава Берези, 3-тє — Тетяни Горобець; в ІІ категорії 1-ше місце зайняла робота Анни Вишомірської, 2-ге — Мар’яни Головко, 3-тє — Вікторії Романової; в ІІІ категорії 1-ше місце зайняла робота Роланда Струка, 2-ге — Ірини Трофимчук, 3-тє — Наталії Суховінської.

«Від імені голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та усього депутатського корпусу вітаю працівників Управління Держпраці у Тернопільській області! Від вашої безцінної праці залежить безпека кожного із нас на робочому місці. Тож бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, принциповості й твердості у прийнятті рішень», — сказав Володимир Болєщук.

Перший заступник голови обласної ради подякував усім дітям, які взяли участь у конкурсі та наголосив, що подібні конкурси є вкрай важливими для сучасного суспільства.

«Для держави головним пріоритетом є людина та її безпека. Дуже правильно, що сьогодні особливу увагу зі шкільних років організатори подібних конкурсів звертають на забезпечення належних умов праці. Підростаюче покоління у юному віці замислюється над тим, що будь-яка діяльність повинна бути безпечною, — наголосив Ігор Сопель. — Дорогі діти, ваші малюнки визнані кращими серед великої кількості учасників. Та головне, що усі, хто долучився до участі у конкурсі, проявляють інтерес до проблеми охорони праці, яка у дорослому житті буде супроводжувати весь час. Багато дорослих позаздрили б тому, як ви бачите життя, як ви прагнете розвиватися та вашій свідомості».

Також Ігор Сопель напередодні Великодня побажав усім, хто працює на благо України, міцного здоров’я та Божого благословення.

«Дуже приємно, що в Україні, й, зокрема, у Тернопільській області, звертають увагу дітей на важливу проблему забезпечення належних умов охорони праці, — сказала Мар’яна Головко. —  Хочу висловити слова вдячності батькам та педагогам, завдяки настановам яких діти долучилися до участі у конкурсі. Дякую усім дітям за участь! Ви — приклад для нас, дорослих!»

До слова, конкурс «Охорона праці очима дітей» організовує Державна служба України з питань праці спільно з Науково-виробничим журналом «Охорона праці» з метою привернення уваги до питань охорони праці та розвитку творчих здібностей серед учнів, вихованців, слухачів загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів. Переможців визначають у трьох вікових категоріях. Тематикою конкурсу у 2021-му році була безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, а також протидія COVID-19 на робочих місцях та у побуті.