Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.05.2021

У Тернопільській обласній раді відбудеться засідання комісії

25-го травня 2021-го року об 11:00 год. в каб. 531 адмінбудівлі Тернопільської обласної ради розпочнеться засідання постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, архітектури, будівництва, енергетики, транспорту, дорожнього та житлово-комунального господарства.

Орієнтовний порядок денний:  

1. Про проект програми зі створення безбар’єрного простору в області на 2021 – 2025 роки (подання Тернопільської обласної державної адміністрації від 16 квітня 2021 року № 01 – 3242/05).

Інформує: директор департаменту архітектури, містобудування, житлово – комунального господарства та енергозбереження Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Михайлович Харченко.

2. Про розгляд звернення трудового колективу Державного підприємства «Кременецьке управління з постачання та реалізації газу» (звернення трудового колективу Державного підприємства «Кременецьке управління з постачання та реалізації газу» від 15 квітня 2021 року  № 191).

Інформує: голова первинної профспілкової організації Державного підприємства «Кременецьке управління з постачання та реалізації газу» В.М.Іващук.

3. Про розгляд пропозиції депутатської фракції Політичної партії «Європейська Солідарність» у Тернопільській обласній раді «Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо повернення до спрощеного механізму призначення населенню субсидій на житлово – комунальні послуги» (поданняуповноваженого представника депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» у Тернопільській обласній раді Степана Барни).

Інформує: уповноважений представник депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» у Тернопільській обласній раді Степан Степанович Барна.

4. Про проект обласної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2023 року (подання Тернопільської обласної державної адміністрації від 18 травня 2021 року № 01 – 4088/05).

Інформує:  начальник управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Йосипович Продан.

5. Про проект рішення Тернопільської обласної ради щодо створення територіального дорожнього фонду у складі обласного бюджету Тернопільської області (подання Тернопільської обласної державної адміністрації від 07 серпня 2020 року № 01 – 5527/05).

Інформує: виконуючий обов’язків начальника управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації Рудяк Сергій Васильович.