Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

04.06.2021

Михайло Головко привітав випускників Збаразького ліцею Тернопільської обласної ради

Від себе особисто, від імені всього депутатського корпусу Тернопільської обласної ради Михайло Головко звернувся з вітальним словом до вчорашніх одинадцятикласників, які ступають на стежину дорослого життя.
 
«Свято «Останнього дзвоника» – особливий день, який, переконаний, закарбувався у пам’яті кожного із нас! Хвилюючий і тривожний, та, водночас, радісний і святковий! Випускники ліцею – гордість нашого краю! Вони досягли визнання в науці та спорті! Саме тут навчалася найталановитіша випускниця в Україні! – відзначив Михайло Йосифович. – Школа – це найкращий період життя. Школа – це місце, де нас завжди з усмішкою зустрічають найдорожчі вчителі. Школа – це найкращі друзі та перше кохання. Школа – рідний дім, куди хочеться повертатися знову, й знову!»
 
Очільник Тернопільщини побажав талановитим випускникам ліцею безхмарного дорослого життя. 
 
«Насамперед, залишатися наполегливими, не втрачати жаги до нових знань, звершень, перемог! А також – успішно скласти ЗНО, вступити до омріяних ВНЗ, насолоджуватися кожною миттю, працювати на благо рідної Неньки-України та завжди залишатися вірними синами й доньками своєї Землі! – сказав Михайло Головко. – Ми, дорослі, зробимо усе для того, щоб Україна була найкращою країною для життя і наші випускники працювали та отримували гідну заробітну плату тут, на Батьківщині, а не шукали кращої долі на чужині!»