Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

10.06.2021

У Тернопільській обласній раді відбулося засідання робочої групи

Згідно з розпорядженням голови обласної ради Михайла Головка утворено робочу групу з розроблення проєкту обласної програми протидії шкідливим звичкам, формування тверезого і здорового способу життя серед дітей та молоді Тернопільської області на 2021—2025 роки.

До робочої групи залучені представники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, правоохоронних органів, медичних закладів області, громадських організацій,  які мають безпосереднє відношення до окресленої проблематики. 

 

Перше засідання  робочої групи провів Мисик Володимир Святославович — заступник керівника виконавчого апарату начальник управління комунікацій та функціонального забезпечення діяльності Тернопільської обласної ради виконавчого апарату Тернопільської обласної ради. Він наголосив, що необхідність прийняття обласної програми протидії шкідливим звичкам, формування тверезого і здорового способу життя серед дітей та молоді Тернопільської області на 2021—2025 роки зумовлена низьким рівнем свідомості та обізнаності дітей і молоді щодо протидії шкідливим звичкам, небезпекою зловживання алкогольних, тютюнових, наркотичних виробів  тощо та їх наслідків.

Заходи щодо протидії шкідливим звичкам, формування тверезого і здорового способу життя серед дітей та молоді частково відображені і реалізовуються через обласні програми «Молодь Тернопільщини» на 2021—2025 та комплексну програму «Здоров’я населення Тернопілля на 2017—2021 роки».

«Пропонований для розроблення проєкт програми має стати основою для створення комплексної системи заходів популяризації тверезого та здорового способу життя серед дітей та молоді, протидії шкідливим звичкам, створення сприятливих передумов для побудови дієвої системи просвіти та формування здорової української нації, а також проведення якісно нової політики у сфері профілактики негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі, шляхом формування традицій і культури престижу здоров’я та самореалізації», — зазначив Володимир Мисик.

Під час засідання члени робочої групи обговорили, узгодили та прийняли протокольні доручення щодо підговки відповідних пропозицій та напрацювань до проєкту програми.

Зауважимо, ініціатором підготовки проєкту обласної програми протидії шкідливим звичкам, формування тверезого і здорового способу життя серед дітей та молоді Тернопільської області на 2021—2025 роки є депутат Тернопільської обласної ради Головко Михайло Йосифович.