Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

14.06.2021

Вищі навчальні заклади Тернопільщини презентували свої освітні можливості в Києві

Освітній потенціал нашого краю під час Форуму в столиці представили делегації Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Тернопільського національного медичного університету і Західноукраїнського національного університету.
 
На чолі з ректором ТНПУ ім. В. Гнатюка професором Б.Б. Буяком делегати продемонстрували здобутки прогресивного, сучасного закладу вищої освіти з високою якістю знань. Сьогодні університет — регіональний центр вищої педагогічної освіти в Західній Україні, лідер гуманітарної освіти, перший в консолідованому рейтингу серед педагогічних закладів вищої освіти України.
 
Учасників Форуму ознайомили з останніми розробками науковців ТНТУ ім. І. Пулюя в галузях автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, робототехніки, дистанційного зондування Землі з космосу, будівельної механіки, харчової інженерії тощо.
 
Делегація ТНМУ на чолі з в.о. проректора з наукової роботи, керівником наукового відділу, доктором медичних наук О.О. Шевчук продемонструвала потужності вишу, останні наукові досягнення, інноваційні медичні винаходи, книжкову продукцію видавництва «Укрмедкнига», власні наукові журнали, а також розповіла про особливості організації освітнього процесу, міжнародну співпрацю та академічну мобільність.
 
Команда ЗУНУ презентувала діяльність класичного університету Тернополя, його потенціал, напрацювання і нові освітні програми, а також роботу Тернопільської бізнес-школи. Особливу зацікавленість в учасників Форуму викликала нова та унікальна міждисциплінарна освітня програма «Урбаністика».
 
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко висловив слова вдячності усім фахівцям закладів вищої освти краю за участь у роботі Форуму.