Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

16.06.2021

На базі Тернопільського ОКІППО відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція

До оргкомітету Всеукраїнської науково-практичної конференції «Концептуалізація професійних компетентностей вчителя в умовах інноваційного освітнього простору сучасної школи», яку організовував Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти було подано 68 заявок від представників із 9-ти областей України та 6-ти наукових установ м. Києва.

В конференції взяли участь більше 60 науковців з 34 освітніх закладів і установ України. Свої наукові публікакції надіслали 11 докторів наук, професорів; 21 кандидат наук, доцент; викладачі; старші наукові співробітники.

XXI століття змінило людину і середовище в якому вона живе. Сучасна ситуація в освіті цікава тим, що вчителю доводиться діяти в умовах перетворень. Це вимагає від учителя відкритості, уміння слухати співрозмовника, володіти здатністю до інновацій. Особливості професійної діяльності вчителя вимагають спеціального підходу до інноваційної педагогічної діяльності. Цю діяльність необхідно спрямувати на створення цінностей, важливих для формування особистості.

Всеукраїнська науково-практична конференція «Концептуалізація професійних компетентностей вчителя в умовах інноваційного освітнього простору сучасної школи» надала можливість науковцям виокреслити професійні компетентності вчителя в умовах інноваційного освітнього простору сучасної школи; роль інноваційних технологій сучасної педагогічної діяльності; актуальні проблеми професійної підготовки сучасного педагога; інноваційні технології навчання в умовах Нової української школи.

Напрями роботи конференції:

- актуальні проблеми професійної підготовки сучасного педагога;

- формування психологічної стійкості вчителя у шкільному середовищі;

- стратегія розвитку педагога-новатора в контексті освітніх трансформаційних змін;

- інноваційні технології навчання в умовах Нової української школи;

- екологія і освіта;

- збереження і зміцнення здоров’я – невід’ємна складова національного майбутнього України;

- постаті та події в контексті вивчення інноваційного процесу.

Матеріали доповідей опубліковано у збірнику «Концептуалізація професійних компетентностей вчителя в умовах інноваційного освітнього простору сучасної школи», – розповідають у ТОКІППО.