Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.06.2021
Михайло Головко зустрівся з президентом Шведської бізнес-асоціації (SBA) в Україні Богданом Сенчуком та ознайомився з діяльністю компанії Sigma Software
 
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко та пан Богдан Сенчук обговорили можливості активізації ділових відносин між шведськими й тернопільськими компаніями і громадами.
 
«Домовилися найближчим часом підписати Меморандум про співпрацю та організувати «шведський бізнес день» на Тернопільщині із залученням представників посольства Швеції в Україні», — розповів Михайло Головко.  
 
Також очільник краю разом з паном Богданом відвідали київський офіс компанії Sigma Software – найбільшої шведської компанії з українським корінням, яка працює в сфері надання ІТ-послуг і розробки програмного забезпечення.
 
До слова, у 2018-му році компанія Sigma Software увійшла до трійки найкращих роботодавців України за рейтингом DOU. Окрім цього, компанія належить до 100 кращих аутсорсингових компаній світу за версією Міжнародної асоціації професіоналів аутсорсингу (IAOP), а також має сертифікат за стандартами ISO 9001:2001 (Quality Management System) та ISO 27001 (Information Security Management).
 
«Домовився про візит представників компанії в Тернопіль. Маю надію, що не лише Харків, Київ, Львів та Одеса, а й Тернопіль матиме представництво Sigma Software», — додав Михайло Йосифович.