Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

29.06.2021

На Тернопільщині відбувся чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна зі штучним покриттям

У Кременці провели чемпіонат України серед юнаків та дівчат з особистих дисциплін на трампліні зі штучним покриттям зі стрибків на лижах з трампліна та чемпіонат України серед юнаків та дівчат з особистих дисциплін на трампліні зі штучним покриттям з лижного двоборства.
 
Вдало на змаганнях виступили учні Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту, завоювавши чимало нагород різного гатунку. 
 
У стрибках на лижах з трампліна К-40 м серед юнаків 2006—2007 р.н. І місце виборов Дворецький Владислав, ІІ місце у Шовкопляса Олександра, ІІІ місце у Чернуха Назара. Серед дівчат цієї ж вікової групи ІІІ місце зайняла Ільчук Дарина. 
 
Юнаки та дівчата 2008—2009 р.н. також стрибали з трампліна К-40. Серед юнаків І місце здобув Пилипчук Денис, ІІІ місце Вілівчук Сергій. Серед дівчат чемпіонкою стала Козлова Каріна. 
 
У віковій групі 2010 р.н. і молодші на трампліні К-30 м серед юнаків весь п'єдестал зайняли учні Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту, а саме: І місце — Євдокімов Станіслав, ІІ місце — Струмінський Олександр, 3 місце — Кисорець Тарас. Серед дівчат ІІ місце розділили Щерба Анастасія та Цибульська Олена.
 
У змаганнях з лижного двоборства юнаки 2006—2007 р.н. стрибали з трампліна К-40 м та бігли гонку на лижоролерах 4 км. Чемпіоном став Шовкопляс Олександр, ІІ місце зайняв Чернух Назар, ІІІ місце Дворецький Владислав. 
 
Юнаки і дівчата 2008-2009 р.н. також стрибали з трампліна К-40 м і бігли гонку на лижоролерах 3 км. Серед юнаків І місце у Пилипчука Дениса, а Рудак Данило зайняв 3 місце. Серед дівчат чергову перемогу здобула Козлова Каріна. 
 
Юнаки і дівчата 2010 р.н. і молодші стрибали з трампліна К-30 м та бігли гонку на лижоролерах, юнаки 2 км, а дівчата 1 км. Серед юнаків І місце зайняв Струмінський Олександр, ІІ місце — Євдокімов Станіслав. Серед дівчат ІІ місце — у Цибульської Олени, ІІІ місце — у Щирби Анастасії. 
 
Світлана Крикончук