Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

02.07.2021

На Тернопільщині відбувся Чемпіонат України з санного спорту на санкороликах серед юнаків та дівчат

В змаганнях на навчально-спортивній базі «Кременець» взяли участь 85 спортсменів з Тернопільської та Львівської областей. Вдало виступили учні Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту, завоювавши ряд нагород різних гатунків.
 
Серед юнаків 17-18 років ІІІ місце в одномісних санях та ІІ місце в командній гонці зайняв Твердохліб Олександр, а серед дівчат в одномісних санях ІІ місце виборола Хитренко Наталія.
 
Серед юнаків 15-16 років в одномісних санях ІІ місце зайняв Шевчук Антон, ІІІ — місце Панчук Максим, серед дівчат цієї ж вікової групи ІІ місце виборола Коваль Вікторія. Також трійка цих же спортсменів зайняла ІІ місце в командній гонці.
 
Серед юнаків 13-14 років чемпіоном в одномісних санях став Швед Вадим, ІІІ місце зайняв Бордійчук Арсен. Серед дівчат чемпіонкою стала Гурник Ольга, ІІ місце зайняла Федорчук Дарина.
 
В командній гонці цієї ж вікової групи не було рівних команді у складі Шведа Вадима, Бордійчука Арсена та Гурник Ольги, які стали чемпіонами. Команда у складі Дідик Богдана, Соловійчука Дмитра та Федорчук Дарини зайняла ІІІ місце.
 
Вікова група 11-12 р. стала «золотою» для вихованців Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту. І місце в одномісних санях серед юнаків виборов Шевчук Іван, а Скрипник Ірина — серед дівчат. В командній гонці Іван та Ірина разом зі Шведом Олександром також зайняли І місце.
 
Серед наймолодших учасників змагань (вікової групи 10 р. і молодші) чемпіонами в одномісних санях стали: Сімора Роман — серед юнаків та Коваль Дарія — серед дівчат.
 
Тренують переможців та призерів змагань Кравчук Світлана Володимирівна, Казмірук Василь Степанович та Казмірук Надія Володимирівна.
Світлана Крикончук