Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

13.07.2021

Жителів Тернопільщини запрошують долучатися до проєкту «Шлях серця»

У відділі міського абонементу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки триває проєкт «Шлях серця», організований спільно з Тернопільською обласною організацією Національної спілки письменників України. Захід приурочено до 30-річчя Незалежності України з метою популяризації творчості літераторів Тернопілля та через поетичне слово вшанування ювілейної дати нашої держави.

Відеомарафон відкрили директор Тернопільської ОУНБ Василь Вітенко, очільник ТОО НСПУ Олександр Смик та завідувачка відділу міського абонементу книгозбірні Віра Горошок. До заходу долучаються й депутати Тернопільської обласної ради. Зокрема, Ірина Шумада зачитала поезію Володимира Вихруща «Надія». Поезію учасника «Росохацької групи»  Степана Сапеляка читали Олег Сиротюк та Михайло Тимошик. Підтримав ініціативу й перший заступник голови обласної ради Володимир Болєщук. 

Проєкт «Шлях серця» реалізується у форматі поетичного відеомарафону. Кожен новий день буде присвячений одному із 30 авторів і триватиме упродовж 30 днів липня.

«Усіх охочих запрошуємо долучитися до участі в марафоні та продекламувати свою улюблену поезію авторів нашого краю, завітавши до бібліотеки, або в інший спосіб — власноруч відзняти відеосюжет і розмістити його на книжковій платформі «Прочитай. Книгозбірня» у соціальній мережі «Фейсбук» під хештеґом #Шлях_серця. Так кожен із нас зможе зробити свій невеличкий внесок у творчий проєкт, присвячений 30-річчю незалежності нашої держави», — закликають у бібліотеці.