Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

19.07.2021

Михайло Головко: «Проща у Зарваниці — знакова подія для всього українського народу!»

Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав очолив Божественну літургію в рамках загальнонаціональної прощі до чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої, приуроченої 425-річчю проголошення Берестейської Унії.
 
У найбільшій греко-католицькій святині тисячі вірян молилися за мир в Україні, за Українське Військо, за всіх, хто хворіє й за благополуччя в кожній родині.
 
«Від себе особисто та від імені всього депутатського корпусу висловив слова вдячності за візит у наш край Блаженнішому Святославу та членам Синоду єпископів УГКЦ, а також за організацію й благословення — Архиєпископу і Митрополиту Тернопільсько-Зборівському Василію (Семенюку) та Єпископу-помічнику Тернопільсько-Зборівському Теодору Мартинюку, — сказав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко. — Сила молитви — безмежна, особливо, коли у спільному проханні до Господа й Пресвятої Діви Марії об’єднуються тисячі сердець, наповнених вірою та любов’ю до Небесного Владики! Українці — народ, який має свою глибоку історію, мову, культуру, віру. Народ, який протягом століть боровся проти іноземного поневолення і в наш час воює за територіальну цілісність своєї держави. Саме єдина молитва, яка лине до Господа, зараз об'єднує Україну!»
 
Очільник краю відзначив, що проща у Зарваниці — знакова подія для всього українського народу.
 
«Висловлюємо подяку всім, хто долучився до прощі! Віримо, що наша спільна молитва буде почута й Всевишній зішле на нашу святу Землю своє благословення, а Матір Божа захистить від усіх негараздів святим своїм Покровом український народ! — додав Михайло Йосифович. — Нехай процвітає Українська Церква, нехай сильною буде Українська Держава, нехай настане мир на нашій Землі!»
 
Більше фото за посиланням