Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

19.08.2021
Під час заходів у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї Михайло Головко привітав краян з прийдешніми державними святами 
 
Урочистості з нагоди 30-ої річниці відновлення Незалежності України та Дня Державного Прапора України відбулися у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї.
 
Вітаючи всіх присутніх, Михайло Головко наголосив, що Тернопільська обласна рада прийняла ряд звернень до керівництва держави щодо визнання на рівні країни факту відновлення Незалежності України.
 
«В ХХ ст. наші предки більше десяти разів проголошували Незалежність своєї Батьківщини. Ще з часів Української Народної Республіки українці прагнули бути господарями на своїй, Богом даній Землі, виховувати дітей у вільній Україні та навчатися українською мовою! Але, на жаль, через ряд перепон і зовнішнього ворога, наша країна втрачала Незалежність. Голодомор, війна, репресії, терор... — українці заплатили дуже високу ціну за волю рідної країни! Проголосивши Незалежність України в 1991-му році, ми, українці, зобов'язані не втратити її та передати майбутнім поколінням! — сказав Михайло Йосифович. — Вірю, що наша країна буде успішною та заможною! Українці зможуть заробляти тут, а не шукати кращої долі на чужині! Переконаний, Україна — переможе! Й жоден окупант більше не ступить на святу Українську Землю! Сьогодні ми, як ніколи, повинні об'єднати свої зусилля, щоб ні нам, ні нашим дітям не довелося відновлювати Незалежність України!»
Очільник краю наголосив, що наш святий обов'язок — пам'ятати Героїв, всі ті покоління українців, які боролися та віддавали життя за волю України!