Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

30.08.2021

Михайло Головко привітав жителів Тернополя з Днем міста 

Від себе особисто та від імені всього депутатського корпусу Тернопільської обласної ради Михайло Йосифович побажав тернополянам злагоди, добробуту й процвітання.
 
«У кожного з нас є особливі спогади, пов’язані з Набережною, чи центром Тернополя, першим коханням, навчанням, або знайомством із найкращими друзями. День міста об’єднує всіх, кому дорогий Тернопіль, хто тут відчуває себе по-справжньому щасливим і гордий народитися, вирости, чи жити зараз у найкращому місті на Землі! — сказав Михайло Головко під час урочистостей, які відбулися на Співочому полі. — Старий замок, Архикатедральний собор Непорочного зачаття Пресвятої Діви Марії, церкви Воздвиження Чесного Хреста та Різдва Христового, — у Тернополі є чимало пам’яток архітектури національного й місцевого значення. Без сумніву, окраса міста — став у центральній частині та мальовничі парки. У житті Тернополя є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів, лікарів. Та, усі досягнення, якими багате місто й Тернопільська громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів, кожного з вас, дорогі тернополяни! Зичу нашому рідному Тернополю, щоб опіка Матері Божої ніколи не залишала його найрідніші терени! Здоров’я та благополуччя всім тернопільським сім’ям і родинам!»