Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

28.09.2021
На Тернопільщині відбулися урочистості з нагоди Дня туризму
 
Туризм — унікальна галузь, яка не лише дозволяє усім нам пізнавати нове та обмінюватися досвідом, відкривати для себе нові горизонти і ділитися потенціалом України зі світом, а й є вагомою складовою розвитку економіки. Туризм єднає жителів різних континентів і робить життя насиченим та яскравим.
 
«Тернопільщина володіє неймовірно великим туристичним потенціалом! Нам є, чим пишатися! Ми маємо, що показати туристам! Унікальні природні й архітектурні об'єкти, духовні святині, привітні люди, — відвідайте наш особливий край та переконайтеся, що Тернопілля — особливе!» — закликав голова Тернопільської обласної мови Михайло Головко. 
 
З нагоди Всесвітнього дня туризму урочистості відбулися на території кінноспортивного комплексу «BAYKOV», який вносить чималу лепту в розвиток туризму області. «Тут не лише займаються професійні спортсмени, «BAYKOV» став улюбленим майданчиком для відпочинку дорослих і дітей!» — відзначив Михайло Йосифович.
 
Від імені Михайла Головка та всього депутатського корпусу Тернопільської обласної ради привітав людей, дотичних до розвитку туризму в нашому краї, та вручив їм відзнаки речник обласної ради Володимир Бобко.
 
«Ще раз дякую всім, хто долучається до розвитку туристичного потенціалу Тернопільської області. Бажаю Вам невичерпної енергії та творчої наснаги. Ми разом робимо велику справу — відкриваємо Тернопілля для України та світу!» — сказав Володимир Бобко.