Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

29.09.2021
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко з робочим візитом відвідав Бережанську міську громаду
 
Очільник Тернопільщини оглянув хід виконання ремонтних робіт у приймальному відділенні КНП «Бережанська центральна міська лікарня» Бережанської міської ради.
 
«Питання надання медичних послуг у громадах Тернопільської області — один із пріоритетів у діяльності Тернопільської обласної ради. Для кожного жителя нашого краю має бути доступною високоякісна медицина. І мова йде не лише про фаховість лікарів, знаю, у нас працюють найкращі фахівці, а й про комфорт перебування в лікарнях та забезпечення медичних закладів необхідним обладнанням», — наголосив Михайло Головко. 
 
Під час візиту Михайло Йосифович також зустрівся з жителями громади.
 
«Мені важливо спілкуватися з людьми, які мешкають у населених пунктах області та чути їхні проблеми, щоб разом вирішувати наболілі питання. Дякую всім за конструктивні пропозиції, схвальні відгуки про діяльність Тернопільської обласної ради, побажання та приємне спілкування!» — сказав голова Тернопільської обласної ради. 
 
Разом із замовником робіт, яким є комунальне підприємством Тернопільської обласної ради «Тернопількомунінвест», також Михайло Головко побував на вулиці Січових Стрільців у Бережанах, де триває капітальний ремонт дороги.
 
«Роботи виконують працівники підрядної організації ТОВ «БМБуд», яка перемогла у тендері. Наголосив на необхідності якісного виконання ремонту, щоб жодна гривня платників податків не була витрачена надаремно!» — додав Михайло Йосифович.