Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

19.11.2021

Студентки Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької вибороли призові місця на міжнародному фестивалі-конкурсі

Яна Антків стала лауреатом ІІ ступеня, а Вікторія Книш — лауреатом ІІІ ступеня на Міжнародному фестивалі-конкурсі музичного мистецтва «Київський колорит». Дівчата навчаються на четвертому курсі Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької на відділі «Теорія музики» (викладачка — Ольга Драгомирецька). Студентки боролися за перемогу в номінації композитор-виконавець, представивши журі власні твори.

Так, Яна презентувала «Триптих кохання» для фортепіано та солоспів «Коли б тобі бажав» для голосу з супроводом фортепіано. Вікторія — «Прелюдію b-moll» для фортепіано й солоспів «Знайди мене» для голосу у супроводі фортепіано та двох скрипок.

Цьогоріч фестиваль-конкурс, засновником якого є Національна всеукраїнська музична спілка, відбувався уже вдесяте. Проходив дистанційно в два тури, у фіналі тернопільські студентки вибороли призові місця. Загалом у різних номінаціях претендували на перемогу майже 160 учасників.

Довідково:

Фестиваль-конкурс  музичного мистецтва «Київський колорит» проводиться з метою збагачення та розвитку традицій вокального та  інструментального мистецтв, розширення спектру музичних напрямів, стилів і шкіл академічного й естрадного музичного виконавства в Україні та за її межами, популяризація української, європейської і світової класики, кращих музичних зразків композиторів-сучасників  у творчості дітей, юнацтва та молоді;  виявлення і підтримка обдарованих виконавців, створення умов для піднесення художнього рівня та удосконалення виконавської майстерності, виховання естетичного смаку, задоволення потреб самореалізації і спілкування молоді за творчими інтересами, формування інтелектуальної й художньої самосвідомості молодих музикантів; обмін досвідом з питань педагогіки та виконавської майстерності; репрезентація міста Києва як культурного центру європейського простору.