Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.11.2021

«Для кожного українця важливішим за життя може бути тільки Свобода!» — Михайло Головко

 
У День Гідності та Свободи біля пам'ятника Героям Небесної сотні у Тернополі відбувся мітинг-реквієм. Присутні молилися за спокій душ Героїв України, які віддали життя в боротьбі за вільну державу.
 
«Для кожного українця важливішим за життя може бути тільки Свобода! Мільйони наших предків, що віками боролися за Незалежність рідної Неньки, цінували свободу більше, ніж власне життя! У 2014-му році наші співвітчизники на Майдані віддали життя, щоб ми жили у вільній державі, щоб Україна була самостійною, а не колонією агресора! Мабуть, немає жодного українця, який би не брав участі у Революції гідності! Я втратив на Майдані багатьох друзів, побратимів... У наших серцях завжди житиме пам'ять про земляків — Героїв Небесної сотні, які народилися на Тернопільщині, — сказав Михайло Головко. — Ми вийшли на Майдани заради того, щоб відстояти нашу Гідність! Ми довели всьому світові, що українці — нація, яка має власну історію, мову, церкву, традиції. Ми показали, що єдині: з Заходу до Сходу, з Півночі до Півдня. У нас стріляли, та ми не відступили. Ми не здалися. Ми вистояли! «Хто визволиться сам, той буде вільний!» — навчала свого часу нас Леся Українка. Ми ставили собі великі цілі — побудувати заможну, успішну Українську державу, наповнену українським змістом! Україну — для українців, де кожен б відчував себе Господарем на своїй, Богом даній, Землі!»
 
Голова Тернопільської обласної ради наголосив, що ми повинні пам'ятати про кожного Героя, шанувати їхню пам'ять, висловлювати слова вдячності сучасним Захисникам, які боронять терени України на Сході. «Наш святий обов'язок — завершити боротьбу Перемогою та побудовою могутньої України!» — додав очільник краю.