Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

01.12.2021

Юних виконавців на духових та ударних інструментах з Тернопільщини запрошують взяти участь в обласному конкурсі

Участь у ХХІ обласному конкурсі імені Мирона Старовецького, який організовує Тернопільський  мистецький фаховий коледж  імені Соломії  Крушельницької, можуть брати юні виконавці на духових та ударних інструментах, які навчаються у музичних школах і школах естетичного виховання. Заявки прийматимуть до 14 грудня.

Конкурс проходитиме у два тури: перший (відбірковий) — на місцях у школах; другий — на базі Тернопільського  мистецького фахового коледжу імені Соломії  Крушельницької.

«Кожен учасник повинен виконати дві різнохарактерні п’єси (для учнів II—III класів), твір великої форми (I або II—III ч.ч.) та п’єса (для учнів IV—VII класів). Вік учасників — від 9-ти років. Учні перших класів мистецьких закладів на конкурс не допускаються, — зазначають у коледжі. — У кожній віковій категорії журі оцінюватиме майстерність учасників у таких групах: дерев’яні (окрім сопілки), мідні  духові та  ударні інструменти. Переможців визначатимуть у двох вікових категоріях у кожній групі. Так, I премія — один учасник (у кожній групі); II премія — два учасники (у кожній групі); III премія — три учасники (у кожній групі). За рішенням журі, одному з усіх учасників конкурсу присуджується Гран-прі».

Кожному учаснику необхідно подати заявку за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Паращука, 4, Тернопільський мистецький фаховий коледж  ім. Соломії Крушельницької, з поміткою: «На обласний конкурс юних виконавців на духових та ударних інструментах ім. Мирона Старовецького».

У  випадку дії карантину конкурс проводиться онлайн. Записи виконання творів учасниками надсилати за адресою: Starovetskyі-konkurs@ukr.net

Детальніше — за посиланням.