Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

03.12.2021

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко взяв участь у III Форумі індустріальних парків

У столиці на базі Торгово-промислової палати України протягом 2–3 грудня проходив III Форум індустріальних парків. Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко виступив спікером панельної дискусії «Рестарт індустріальних парків в Україні. Чи стане 2022 рік переломним?»
 
«Ще будучи народним депутатом України, я ініціював ухвалення законопроектів, які б стимулювали залучення інвестицій у нашу державу. Сьогодні країни, які запровадили політику економічного націоналізму, створюють нові робочі місця, виробляють продукцію з високою доданою вартістю та конкурують між собою за залучення інвестицій. Наша країна суттєво програє у кількості індустріальних парків тим же сусідам з Європи (Польща, Угорщина та ін.), — зазначив Михайло Головко. — Тернопільська обласна рада співпрацює з бізнесом, ми допомагаємо в облаштуванні інфраструктури підприємствам, які залучають інвестиції, сплачують добросовісно податки та створюють нові робочі місця для краян. В області 10 громад уже виділили землю під будівництво індустріальних парків».
 
Михайло Йосифович наголосив, що керівництво держави також має створювати умови для ефективного функціонування індустріальних парків.
 
«Як мінімум, на років 10 потрібно скасувати податок на прибуток, мито на ввезення імпортного обладнання тощо. Україна має бути конкурентно спроможною на світовому ринку, тому завдання керівництва держави та влади на місцях — налагодження сприятливого бізнес-клімату. Неодноразово наголошував, що шлях до побудови заможної України — у запровадженні політики економічного націоналізму!» — додав очільник обласної ради. 
 
Детальніше у сюжеті: