Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.12.2021

У День Збройних Сил України біля стели «Борцям за волю України» в Тернополі вшанували загиблих Захисників 

У день Збройних Сил України представники влади та громадськості, родини Загиблих Героїв, молитвою вшанували пам'ять відважних Захисників, які присвятили себе боротьбі за Українську державу і віддали найцінніше — своє життя за територіальну цілісність рідної Батьківщини.
 
До молебню, який очололи всечесні отці долучився голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко, заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель та керівник секретаріату Тернопільської обласної ради Олексій Кайда. 
 
«Вклоняємося перед подвигом Захисників, яких уже немає з нами, шануємо світлу пам'ять усіх українських Героїв! — сказав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко. — Ми повинні не забувати про Героїзм наших Захисників й виховувати на їхньому прикладі дітей і молодь».
 
Михайло Йосифович наголосив, що боротьба за Україну триває.
 
«Ми живемо в час війни, і тільки від нас усіх залежить майбутнє нашої держави! Свята місія кожного українця — завершити подвиг Героїв перемогою України! Наше завдання — зберегти Україну та передати її нащадкам самостійною, соборною, вільною та заможною! Пам'ятаймо, лише нація, яка шанує своїх Героїв, є незламною!» — закликав очільник краю.
 
Після молебню присутні поклали квіти до стели «Борцям за волю України».
 
Вічна слава загиблим Захисникам України.