Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

20.12.2021

Органи місцевого самоврядування запрошують до участі у конкурсі грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва

Грантовий конкурс — частина проєкту «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», одним із завдань якого є стимулювання сталості та розвитку систем підтримки МСП у містах та мережах місцевих громад України.

Мета конкурсу: підтримка органів місцевого самоврядування у впровадженні проєктів/заходів, які є частиною місцевих програм/планів дій, спрямованих на розвиток малого та середнього підприємництва, а саме:

- на розвиток підприємницьких знань та підприємницької культури;

- на покращення доступу МСП до національних та міжнародних ринків;

- на впровадження інновацій

- на залучення коштів від трудових мігрантів та української діаспори за кордоном у якості інвестицій у створення/розвиток МСП.

Цільова аудиторія (заявники): органи місцевого самоврядування громад з діапазоном населення від 100 000 до 250 000 мешканців; а також неформальні мережі територіальних громад, які сукупно мають не менш ніж 100 000 населення.

Максимальна сума гранту для кожної громади-переможця: 2 млн грн.

Орієнтовна кількість грантів цього конкурсу: 15.

Власний внесок від громади-заявника не менш ніж: 10% у грошовій чи іншій формі.

Мова подання заявок: українська з обов’язковим перекладом англійською.

Кінцевий термін подання заявок: до 12:00 год. 31.01.2022 р. в електронному вигляді на адресу: eu4business.ukraine@giz.de

Детальні роз’яснення щодо грантового конкурсу та аплікаційна форма тут.

Інформаційна підтримка заявників:

- онлайн вебінар для зацікавлених громад відбудеться о 10:00 год. 23.12.2021 р.; реєстрація учасників до 17:00 год. 22.12.2021 р. шляхом надсилання короткої інформації (ім’я/прізвище, електрона пошта, організація/посада, місто/область та запитання по суті) на: eu4business.ukraine@giz.de;

- індивідуальна інформаційна підтримка заявників щодо процесу подання конкурсних заявок у період 20-24.12.2021 р., Олександр Цепко: +380503536808, aatsepko@gmail.com.

Коротка довідка:

Проєкт «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується GIZ. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні. Детальніше за посиланням.

Джерело: Децентралізація.