Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

25.01.2022

Спортсмени Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту успішно виступили на змаганнях

 
Нещодавно у місті Кременці на комплексі лижних трамплінів ТОДЮСШ із зимових видів спорту відбувся Чемпіонат України серед юнаків та дівчат зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства з командних і особистих дисциплін.
 
В змаганнях взяли участь спортсмени 2008–2009 р.н., 2010 р.н. і молодші, які займаються у ТОДЮСШ із зимових видів спорту, у ТО ШВСМ, прибули з Івано-Франківської області (смт. Ворохта, смт. Верховина) та з Києва. Відмінним виступом потішили представники Тернопільської області, як в командних, так і в особистих змаганнях.
 
В перший день змагань відбулися командні старти.  У стрибках на лижах з трампліну серед юнаків (2008–2009 р.н., 2010 р.н. і молодші) чемпіонами та «бронзовими» призерами стали команди Тернопільської області, до яких увійшли учні ТОДЮСШ із зимових видів спорту. І місце здобула команда в складі Євдокімова Станіслава, Стрільчука Ігоря, Рудака Данила та Пилипчука Дениса. ІІІ місце — у команди в складі Струмінського Олександра, Гетьмана Арсена, Вілівчука Сергія та Павлішина Андрія.
 
В дівчат команда складалася з однієї спортсменки 2008–2009 р.н. та двох — 2010 р.н. і молодші. Чемпіонами стала також команда Тернопільської області в складі двох учениць ТОДЮСШ із зимових видів спорту — Цибульської Олени, Герасим'юк Дарини та випускниці школи, а зараз учениці ТО ШВСМ — Козлової Каріни.
 
В другий день змагань учні ТОДЮСШ із зимових видів спорту також не залишилися без нагород. В юнаків 2008–2009 р.н. (трамплін К-40) чемпіоном став Пилипчук Денис, ІІІ місце зайняв Рудак Данило. Ще один чемпіонський титул серед юнаків 2010 р.н. здобув Стрільчук Ігор, «срібним» призером став Струмінський Олександр. Серед дівчат 2010 р.н. ІІ місце зайняла Цибульська Олена, «бронзову» нагороду здобула Герасим'юк Дарина.
 
З лижного двоборства в командних змаганнях «золото» і «бронзу» вибороли учні ТОДЮСШ із зимових видів спорту, а саме: І місце — команда в складі Струмінського Олександра, Стрільчука Ігоря, Рудака Данила, Пилипчука Дениса, ІІІ місце — у Гетьмана Арсена, Євдокімова Станіслава, Павлішина Андрія, Вілівчука Сергія. Серед дівчат чемпіонами стали Цибульська Олена та Козлова Каріна.
 
З особистих дисциплін серед юнаків 2008–2009 р.н. (трамплін К-40, лижна гонка 2 км) І місце зайняв Пилипчук Денис, ІІІ — Рудак Данило. Серед юнаків 2010 р.н. (трамплін К-30, лижна гонка 1,5 км) чемпіоном став Струмінський Олександр, «срібло» — у Стрільчука Ігоря. У дівчат 2010 р.н. і мол. (трамплін К-30, лижна гонка 1 км.)  ІІ місце у Цибульської Олени, ІІІ — у  Щирби Анастасії.
 
Вітаємо всіх наших чемпіонів та призерів і їх тренерів: Карпця Ярослава Тимофійовича, Нікіфорука Василя Івановича, Стрільчука Василя Володимировича та Точинського Олександра Васильовича, — радіють у ТОДЮСШ із зимових видів спорту.