Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

26.01.2022

Польські фахівці з проєктної діяльності відвідали Тернопільщину

За результатами депутатського візиту директора КУТОР «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» Тетяни Четвертак у Вольштинський повіт польські фахівці з проєктної діяльності у галузі освіти відвідали Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Теребовлянський профільний ліцей та Лановецьку ЗОШ I-III ступенів №1 ім. Юрія Коваля.

Метою візиту було ознайомлення з освітнім процесом, впровадженням реформ і структурою системи освіти в Україні, налагодження співпраці для реалізації спільних соціальних, культурних ініціатив й освітніх проєктів.

Під час зустрічей з керівництвом і представниками зазначених закладів освіти іноземні фахівці обговорили питання залучення міжнародних партнерів та використання перспективного європейського досвіду для налагодження партнерських зв’язків й здійснення проєктної діяльності. Також відбулися підписання проєктів у рамках німецько-польсько-української молодіжної співпраці завдяки якому курсанти, студенти та учні закладів освіти області цього літа зможуть відвідати Польщу і Німеччину, з користю відпочити та оздоровитись.

Підписантами проєкту виступили керівники вищезгаданих закладів освіти, секретар клубу «Wolsztynski klub zeglarski» Марек Фурман та директор установи Тетяна Четвертак. Метою діяльності польського клубу є організація та популяризація вітрильного спорту як раціонального виду відпочинку та оздоровлення, розвиток любові до природи та екологічної свідомості, формування правильних відносин на рівні громадянських і спортивних заходів. Представники  клубу «Wolsztynski klub zeglarski» висловили готовність до подальшої співпраці з закладами освіти Тернопільщини над спільними проєктами для налагодження комунікації та обміну досвідом учасників освітнього процесу обох країн.