Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

04.02.2022

У Тернопільській ОУНБ стартує клуб «Польська для початківців»

Польську мову досить часто вважають однією із найскладніших мов для вивчення. І справді, вивчення певних правил з граматики чи орфографії складає труднощі і у самих поляків. Але не зважаючи на це, не варто керуватися загальною думкою, вивчити польську мову можливо, підтвердженням цього є велика кількість іноземців, котрі опанували польську мову в дуже короткий термін часу. Для когось це навчання або робота в Польщі, для когось родинні зв’язки або особисте життя, а для когось просто те, що звучання польської мови є дуже привабливим.

Найважливіше, аби була мотивація і ціль. А в цьому вам допоможуть волонтери Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки — студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка, факультет філології і журналістики, спеціальність Польська мова і література.

Знайомтеся з волонтерами: 

Ілона Біла: «Закінчила 28 школу Тернополя. Зараз студентка ТНПУ на факультеті філології і журналістики, спеціальність польська мова і література. Захоплююсь іноземними мовами, окрім англійської та польської вивчаю ще корейську. Активна та творча дівчина у вільний час займаюсь вокалом і танцями».

Єва Тимощук: «Я з невеличкого містечка Золочів, що на Львівщині. Студентка 1 курсу в ТНПУ на полоністиці. Маю багато різних хобі, таких як: малювання, біг і верхова їзда. Дуже люблю тварин, особливо собак й коней. Завжди рада новим знайомствам та можливостям».

Діана Бурак: «Приїхала з маленького міста Бучач, де закінчила гімназію. Є студенткою 1 курсу полоністики ТНПУ. У вільний час захоплююся подорожами, переглядом фільмів, куховаренням, вокалом та опановую інструмент гітару. Пластую вже 8 років. Дуже люблю тварин і походи в гори. Є відкритою та доброзичливою людиною, поважаю пунктуальність й відданість своїй справі».

Соломія Митреньга: «Я народилась у мальовничому селі Таурів. Закінчила Городищенську школу з відзнакою. Вступила у ТНПУ, де навчаюся на факультеті філології і журналістики, спеціальність «Середня освіта (Польська мова та література, українська мова та література)». За натурою оптиміст, завжди намагаюся всіх переконувати, що все буде добре. Активна, відповідальна, цілеспрямована та вимоглива до себе і оточуючих. У вільний час читаю книги й дивлюся фільми».