Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

04.02.2022

У ТОКІППО відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Неперервна освіта як засіб професійного зростання педагога»

Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти запрошує взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Неперервна освіта як засіб професійного зростання педагога», яка відбудеться 25 лютого 2022 року.

Метою конференції є обговорення актуальних проблем у системі неперервної педагогічної освіти як засобу професійного зростання педагога та визначення шляхів їх вирішення.

Форма проведення: дистанційна. Робоча мова конференції: українська.

Основні тематичні напрями роботи конференції:

- неперервна освіта педагогічних працівників: науково-практичні засади;

- розвиток професійних компетентностей вчителів початкових класів у контексті Нової української школи;

- підготовка вчителів-предметників у системі неперервної освіти до впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання;

- розвиток професійних компетентностей педагогів в умовах післядипломної суспільно-гуманітарної освіти;

- науково-методичний супровід розвитку професійних компетентностей керівника закладу освіти;

- новий формат менеджменту та психології: ефективність управління закладом освіти;

- природничо-математична освіта в умовах Нової української школи: стан та перспективи розвитку;

- неперервна освіта як чинник розвитку професійних компетентностей педагогів в умовах інформаційно-технологічного суспільства;

- дошкільна освіта — простір для розвитку «дошкільної зрілості» дитини;

- інклюзивна освіта та культура здоров’я суб’єктів освітнього процесу.

«Участь у конференції безкоштовна. До участі запрошуються науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, магістранти, студенти, працівники управління (відділів) освіти і науки, методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівники закладів освіти і всі ті, хто цікавиться даною проблематикою. За матеріалами роботи конференції буде підготовлено збірник (у електронному та друкованому форматах)», — розповідають у ТОКІППО.

Для участі у роботі конференції необхідно надіслати до 18 лютого 2022 року на електронну адресу (e-mail): n.stryivus@ippo.edu.te.ua або h.herasymchuk@ippo.edu.te.ua тези доповіді та заповнити заявку учасника за покликанням.