Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

04.02.2022

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко відзначив тернопільських спортсменів і тренерів 

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко привітав із перемогою на Чемпіонаті України з боксу серед чоловіків і жінок до 22 років й нагородив грамотами Тернопільської обласної ради вихованок комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності», Майстрів спорту України з боксу Каріну Вовк та Олесю Крисюк. Очільник краю побажав спортсменкам вдалих виступів на Чемпіонаті Європи, який відбудеться в Хорватії.
 
За здобуті призові місця на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед чоловіків до 23 років Михайло Йосифович нагородив грамотами Тернопільської обласної ради вихованців комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності», Майстрів спорту України з греко-римської боротьби Едуарда Стрільчука, який виборов «золото» та «бронзового» призера Чемпіонату Володимира Войтовича. Голова обласної ради подякував спортсменам за примноження спортивної слави нашого краю та всієї України.
 
За підготовку переможців Чемпіонату України з боксу серед чоловіків і жінок до 22 років й призерів Чемпіонату України з греко-римської боротьби серед чоловіків до 23 Михайло Головко відзначив почесними грамотами Тернопільської обласної ради викладача Вищої категорії, Майстра спорту України з боксу Руслана Фірмана, Заслуженого тренера України з греко-римської боротьби, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Віталія Ліщинського та викладача Вищої категорії, Заслуженого тренера України з греко-римської боротьби Андрія Телебана.
 
«Для мене за честь – особисто висловити нашим тренерам найщиріші слова вдячності за виховання спортивної еліти України і привітати їх зі здобутками вихованців! Так тримати! – наголосив Михайло Йосифович. – Вболіваємо за Вас, шановні спортсмени, й віримо у Ваші майбутні перемоги!»