Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

08.02.2022

Оголосили переможців конкурсу «Учитель року-2022» в Тернопільській області

Заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель взяв участь у церемонії нагородження фіналістів І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022», яка відбулася у ТОКІППО.

«Шановні освітяни! Вітаю Вас з перемогою в обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022». Впевнений, що Ви гідно представите нашу область на всеукраїнському конкурсі. Прийміть найщиріші вітання від голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та всього депутатського корпусу. Вчитель — це не просто професія, вчитель — це покликання, — сказав Ігор Михайлович, вітаючи переможців. —  Адже ви не просто навчаєте дітей, ви закладаєте фундамент для майбутньої розбудови держави. Переконаний, що ви робите все можливе, аби наші діти виростали гідними громадянами своєї країни. Це — дуже важливо, особливо сьогодні, коли наша рідна Україна переживає нелегкі часи».

Ігор Сопель подякував вчителям за їхню невтомну працю та творчі здобутки і побажав міцного здоров’я, родинного благополуччя, миру, наснаги, успіхів на благо Тернопільщини та всієї України.

За результатами відбіркового та фінального етапів І туру конкурсу визначено кращих у чотирьох номінаціях:

- «Основи правознавства» — Михайло Музичка;

- «Інформатика» — Ірина Михайленко;

- «Мистецтво» — Лопацький Володимир;

- «Біологія» — Лідія Василащук.

Переможці обласного туру візьмуть участь у всеукраїнському конкурсі. Вболіваємо та зичимо нашим педагогам підкорення нових вершин!